Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Wauka,

Hlavne kľud,vsetko bude ok ,Neviem čo vsetko pojedas?
Aj mne sa Toto stalo pred op,mám pocit,ze vstky,ako nejaký predoperacny mor...;))

Ja dom pila zaxvirovy čaj s medom,daj di tam aj skoricu a klinceky až tú vôňu a chuť nemusíš,zjemni to.
K tomu tbl. Centrum,ba mandle a hrdlo Quatro preventan a Ja mam náchylnosť ns rychle bolenie hrdla bo mam v ústach streptokoka ktorého sa Uz definitívne nezbavím,dlhodobo som Ho liečila,v tejto forme Je ok,ale môže ma ohrozit ked prechladnem napr.vyvolá angínu,to Je bacil ktory Uz bude stale,niečo ako kliešt a borelia...tak som aktívne bola a aj som stale mam kúpený doma Jox-sprej,na dezinfikivanue bacilov v ústach,a teda hlavne mandlí..skús používať....držím palce

Zuleko

Wauka
Osvedčený recept je postrúhaný zázvor,med,mäta a citrón na litre:-))))Určite za dva týždne sa vyliečiš,nič sa neboj!:-)

wauka

katka54

nooo jasne budem sa liečiť už sa neviem dočkať kedy bude 11.4 aj Očenáš sa tak zlato smial že to dovtedy 2x vyležím :D Tak ale človek predsa stresuje

Katka54

wauka,
nestresuj sa, neboj, to vyliečiš.. Kúp zázvor, citróny, med, rob čajíčky, nohy v teple, snaž sa o kľudový režim.. Na hrdlo kúp preventan forte. I keď na druhej strane, neviem, či to bude v Tvojom prípade stačiť, máš dosť vysokú horúčku, no, neviem, držím palce.. Ale možno je to znamenie, neber to tragicky..

wauka

jezis totalne plačem, na nervy som,,,vcera som mala horucku 38.9 a maximalne ma bolia mandle....pijem cajik s citronom, nechcem si dat prelozit OP aj som volala Ocenášovi on povedal ze za 2tyzdne sa vyliecim aj keby co bolo...takze dufam ze hej,,len neviem to vylezat nakolko mam blbe zamestananie a som rada ze budem doma tyzden po OP

nemate neaky carovný recept proti vsetkemu,,,hlava ma boli, horucky,,co si mam zazvor kupit?:)

Mery NR

toto tu je čo hore na tejto stránke?? aká reklama???? že..
Inteligentné dievčatá si nedajú zväčšiť prsia silikónom
Pcheeee