Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

wauka

Ides k Dr. Očenasovi?Ake mas navrhnute?A neboj to sa vyliecis dovtedy aj 5 krat a Dr. je mily zlaty clovek.

xantipa163

ajka
ja si nemyslim, ze by to mal byt problem. ja som v podstate tiez uz skoro dva mesiace po opke. Pravy ma neboli vobec a lavy niekedy hej, niekedy nie. Ked viac zatazujem ruky a prsne svaly, tak sa to prejavi. Aj ma obcas pichne.

gabuliacik
jasne, hlavne spodnu cast prs

gabuliacik

Ajka
Ja by som volala,povie ti presne co to moze byt.

Baby,aj vy ste mali chvilami niektore casti prsnikov necitlive?

xantipa163

wauka
hybaj k doktorovi pre ATB, anginu nemas sancu cajikmi vyliecit. Zazvorovy caj je pri takomto stave vhodny len ako doplnkova liecba. Mam dieta, ktoreho vecny problem su prave anginy, takze viem o com hovorim. Nech ti lekar urobi CRP vysetrenie a podla mna ti to vyleti(tie hodnoty). Len nech ti na to da nieco penicilinove, ak si alergicka, tak Zinnat. Pri Klacid-e sa ti to moze vratit.
A kukni do hrdla, ked na madliach budu biele povlaky, tak namotaj na spajlu kusok vaty, postriekaj Betadinom, alebo niecim inym dezinfekcnym, moze byt aj Orofar a stiahni si tie povlaky dole. Je to neprijemne, ale moze sa ti ulavit. Tu teplotu robia hlavne tie hnisave povlaky.

ajka1988

ahojte dievčatá chcem sa Vás spýtať a poprosiť o radu. Som 2 mesiace po op. všetko bolo už ok ani ma neboleli prsia. ale pred troma dnani ma ľavý začal bolieť. Som rano vstala a bolel ma...nevie či so si pri spaní nejak ho nepridlavila ked som spala na boku alebo čo,.... Sám od seba ma nebolí iba ked sa ho dotknem alebo ked s tou rukou hýbem tak cítim dnu také pichanie..pravý ma vôbec nebolí. Stalo sa to niektorej či? Je to ok? už 3-4 dni ta bolesť trvá....či mam zavolať doktorovi? alebo zbytočne stresujem?

wauka

zuleko, drndula

dikes baby za povzbudenie uz sa len liecit a pozivitne mysliet,,,a za 2tyzdne vam posielam fotečky :D

drndula

Wauka,

Dovtedy sa dáš dokopy Neboj...Ja som sa bála ze cez interné neprejdem kvôli bacilivi,aj dom prekladala ba nete tie názvy pri jednotlivých zložkách krvi,a vychádzalo to ze mam parazita a číslo bolo kúsok nad hranicou,ani som nedychala,Uz som mala nachystanu chronológiu,ale vsetko ok Bolo...

Ten Jox víchrici vlastne jod,kupis nurmalne bez predpisu,dobre he to,síce moc nechutí ale pomôže...hocikedy mozes striekať di hrdla,potom sa snaž nejest,nepit...

Zuleko

Wauka
Budeš mať určite dobré výsledky,len myslí pozitívne,lebo to nad čím stále myslíme si aj privolávamé či už v zlom alebo v dobrom..Len pi veľa čajíkov zázvorových a bude všetko OK!O pár dní si zdravá ako rybka :-)

wauka

drndula

a jox mi daju aj bez predpisu? davam si len caje proti prechladnutiu, vitaminy, a pred spanim teraflu
mas pravdu asi to je predoperacna diagnoza pomaly :D aj kamoske sa toto stalo presne...tak ochorela jej museli aj OP prelozit,,len preto sa bojim ze nebudem mat dobre vysledky krvne a interne ked mam oslabenu imunitu a horucky mam lebo na vysetrenia idem 5.4 a 10.4

Zuleko

Wauka
Nie ešte som mu nevolala,písala som,že chcem ísť na konzultačku až koncom júna,keďže na Op môžem ísť najskvôr júl,august:-)Čiže ešte mám čas,aj keď by možno bolo dobré ísť na konzultačku už teraz aby som vedela čo a ako:-)