Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Petulielienka
Uz zdvihas maleho? Ja uz som par krat zdvihla a v pohode ale dam tomu este taky tyzdnik,este sa setrim,ja az teraz po mesiaci citim take vyrazne zlepsenie, aj ked na dotyk este bolia, ale v podprde uz super..musim sa pofotit v podprdach

bimbi

Super diva
Aj ja som brala arnicu, ale az po opke a velmi mi pomohla,uz som to tu pisala..ale modriny som mala,len prsia po nej zacali odpuchat+ lioton gel..
Gabuliacik,Babymica
Ja som si po opke lave prso skoro vobec necitila a az teraz mesiac po sa to lepsi,a spodok oboch este nie je v pohode,aj maknut mi zacinaju teraz viac,uz len spodok je tvrdsi,uz sa daju dat spolu..tak len vydrzte..to pichanie mam aj ja , niekedy az zjojknem,ako zaboli.. to je vsetko ok,proces hojenia

super diva

čítam čítam si vás tu ja som tu nová bola som na opke s Gabuliačikom.)pooperačnu podprsku mám 80D pán doktor mi dal 515 anatom su užasné ,nakolko som tam niečo už mala a mám synčeka takže volba bola ideálna a je to strop ,maximum na prvý krát pod sval a výsledok je maximálne dokonalý ,nie som utla mám výšku 174 vážim tých 70 kg ......ale pán doktor Červen je poklad ,mám prsia presne ako ked som čakala synčeka ideál ktorý som získlala spät!okrem mojich dvoch mužov čo mám doma je pre mna pán doktor muž s velkým M a silnou osobnostou v tom ako sa obetuje a dokáže fungovat a po tom čo som videla tak nato treba fakt človeka čo sa obetuje lebo jeho práca si to vyžaduje vzhladom nato že je na roztrhanie a on nedokáže povedat nie ,chce pomoct každej žene !!!!
on je Jednotka tu na SK mna nikto nepresvedčí o opaku....

super diva

Babulky ktoré máte modriny po opke a problém s hojením rán ak chcete lepšie výsledky a týchlejšie hojenie ,mne známa odporučila Arnicu montana boiron su to homeopatiká poradila som to dnes aj kamoške užívala som to 4 dni pred operáciou a 5 dni po operácii sa to ešte doužíva a nemám ani modrinky a zdá sa mi že naozaj sa to lepšie hojí!tak sa držte

gabuliacik

Babymica
Ako dopadla kontrola? Ja som bola dnes vencit na 15min,zvladla som to v poho,mne znecitlivie vacsinou ked lezim,ale stalo sa mi to uz aj v sede.

BABYmica09

Gabuliacik
Ja som bola dnes prvykrat vonku po 10 tich dnoch, som presla par metrov a prsia mi strpli uplne mravcov som citila a lave prso od bradavky si necitim uplne ale zase prave ma boli takze to je asi normalne