Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Bimbi
Vieš čo 2alebo 3 krát som ho podvihla ale normálne ešte nie..sme dohodnutý s mužom že do toho 6teho týždňa ešte bude chodiť domov ho aj cez dávať do postielky,vyberať atď..ale som rada inak,dost nám to prospelo,maly je samostatnejsí,kocik som uz schovala,všade pekne za ruku,do autá si sám vlezie aj do sedačky,ja ho iba pripútam...tak som sa toho všetko bála ako to zvladneme a nakoniec všetko zle je na niečo dobré ;-)

Petulielienka

Bimbi
Vieš čo 2alebo 3 krát som ho podvihla ale normálne ešte nie..sme dohodnutý s mužom že do toho 6teho týždňa ešte bude chodiť domov ho aj cez dávať do postielky,vyberať atď..ale som rada inak,dost nám to prospelo,maly je samostatnejsí,kocik som uz schovala,všade pekne za ruku,do autá si sám vlezie aj do sedačky,ja ho iba pripútam...tak som sa toho všetko bála ako to zvladneme a nakoniec všetko zle je na niečo dobré ;-)

gabuliacik

Babymica
No ja ked ju dam dolu len na tu chvilu co sa natriem,mam divne pocity. Fu neviem si predstavit 2h. To tak rychlo uschla?

BABYmica09

Gabuliacik
Vies co baby spominali ze sa prska mozu sem tam vetrat na hodinku po vybrati stychov, ale mne doktor povedal ze este dva tyzdne ju mam nosit vkuse vo dne i v noci . Dnes som si ju ale dsla dole na dve hodinky konecne som sa poriadne osprchovala, mamina mi ju vyprala a kym schla som lezala dve hodiny na gauci, bala som sa bez nej normalne aj pohnut, aby sa nieco neporusilo ....a je to taky zvlastny pocit bez nej, ved vies.
Ja radsej dodrzim to ze ju budem nosit non stop lebo teraz sa to este hoji vsetko

BABYmica09

Gabuliacik
Aj ja som dnes kupila ten gel:) malo by sa 3 krat denne ale to sa mi nechce davat dole stale podprdu tak natieram pod podprdu ked ju mam na sebe a budem castejsie prat

gabuliacik

Babymica
Nie su obrovske,myslim,ze ich mas supis. Ja som teraz natierala lioton gel,tak zas na moment bez... Uf,som zvedava kedy ten divny pocit pominie.

Baby,co ste natierali Lioton gel
Ako casto ste sa natierali?

BABYmica09

Gabuliacik
Cakala som dve hodiny kym ma vzali, vybrali mi stehy a doktorko pochvalil prsicka:) no musim pofotit , hned ked budem mat cas, bez podprdy sa citim ako keby ma mali prsia vypadnut..su fakt podla mna na mna obrovske!

Mery NR

solnička
chodíš sem ešte???
baby neviete čo je s ňou? ja mám podobný problém, ľavý prsník mám výrazne väčší a poklesnutejší ako pravý. presne ako to má ona v albume. neviete ako sa to u nej vyriešilo, či sa jej to samé upravilo, odpuchlo?

bimbi

Wauka
Aj ja som bola pred opkou chora,aj ked nie az tak ako ty,ale neboj to stopro stihas vyzdraviet,na tvojom mieste by som si dala nasadit antib.ako to Xantipa radila,skor Sumamed 3- 5 dni ale daj si urobit crp a nechaj na lekara,co ti da..tak mas istotu ,ze budes ok a plus cajiky..a co t i baby radili ako doplnujuca liecba..to je fak uz syndrom,strasne vela bab toto mali a ja som bola zdrava,volali mi, ze o 2dni nastupujem na opku a zrazu hrdlo,hlava..:)))