Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Babymica,

Škatule,Ja som nakoniec nešla,vyskytla sa mi deň predtým neodkladna a surna záležitost,tak som to nemohla absolvovar,skúsim budúci tyzden..

Majka1910

Gabuliacik
fuuuha tie modriny su riadne teda. Ale neboj nic, natieraj tym lioton gelom ako ti baby radia a bude to ok :)

Katka54

Gabuliacik,
teraz pozeram tie Tvoje modriny, take cierne som ich presne v tych miestach mala aj ja.. To je pd tych vpichov, ked sa napichavaju prsia.. Natieraj jemne tym liotonom, neboj, pekne sa to vylieci.. Inak prsia vyzeraju velmi prirodzene, pekne Ti ich spravil..uz nech je tu leto.;)

BABYmica09

Gabulacik
No popravde nebola este celkom sucha, doschla potom na mne :)ale uz ma to nebavilo lezat vkuse dve hodiny, a v lehu to nie je take neprijemne bez podprdy ako ked sedis alebo stojis.