Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

baby dnes som si cez podprdu vsimla ze mi napuchla jedna bradavka,je o dost vacsia ako druha aj ma trosku boli, stalo sa vam to niektorej?

BABYmica09

Drndula
hahaha som sa nasmiala na tej skatuli :D
no ja som si myslela ze si taka blondina co tam bola s frajerom, stale sa na mna pozerala, ale vravela si ze pojdes sama a nakoniec si ani nesla...a kedy pojdes teraz? uz ta caka posledna kontrola uplne?

wauka

zuleko

operovat ma bude Ocenas,,akoze nie ze nedovolil,,,ale kto ho pozna tak vie ze on radsej anatomicke robi tak ma odhovaral,,isla som na konzultaciu dalsiu tam on nebol ale bol tam Csendes tak on povedal ze kludne aj gulate...ocenas je starsi pan a jemu sa paci prirodzeny efekt,,ale ja som snim aj volala a povedal ze mi spravi gulate ked mi dusa pistí :D

gabuliacik

Majka,Katka
Dakujem,akurat idem natriet.
Inak spala som od 21h do 9h,ale straaasne ma dnes boli chrbat. Mam dostat menzes takze som cela jak nafuknuty balon,prsia este citlivejsieee,uf ... Tesim sa ked to bude ok uz

Zuleko

Wauka
Takže tebe nakoniec Očenáš nepovolil tie guľaté?Operovať ťa bude Csendes alebo ako?Neorzumiem tomu..

gossip_girl

santi,

no ako? kolko si vlastne po opke? kedy by si mohla dat uz fotky? dom zvedavaaa :) A nahodou nevies ake rozmery tie mentory 255 co mas?

wauka

inak si neviem predsavit ako si budem kupovat podprdu ,,uplne ze nezvyk predtym som bez vyskusania kupila take ake sa mi lubili ze 70B megavystuzené a teraz ani neviem co a ako ked budem mat 400ml...wao

gossip_girl

Katka,

dakujeeeem :) si zlaticko. No na tebe su naozaj akurat, len zas asi nemozem porovnavat ked ty mas vysku a sirku az 12,5 a 12. Inak zda sa mi ze trosku mas ten pravy, co mas aj podlepeny vacsi? a tym padom trosku nizsie? To preto mas podlepeny? Ja uz sa asi ale nebojim nicoho, lebo cleopatra ma presvedcila, ze aj ked mala dost viditelny rozdiel po opke, tak sa jej to krasne upravilo :)

wauka

bimbi

ja nemozem brat antibiotika to by ma doktorka vypisala na PN mam velmi zaujimavu pracu tak si neviem predstavit zivot s prsiami nekedy vam posepkam co robim lebo je to dost nezvycajna praca pre zenu..zatial som nasla na nete recepty ze cibula s medom, cesnak papam,,,:D a je mi lepsie ,,pijem cajik proti chripke, davam si vitaminy,,ja to zvladnem musim :D :D

lilabmw

tak ocenas mi navrhol 375ml stredny profil mentor anatomicke len som nesuhlasila isla som za Csendesom lebo ocenas mi nechcel spravit gulate,,,,tak pan csendes mi dal 400ml gulate, vysoky profil mentor :D :D budem mat take ake som chcela presne