Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Gabuliacik
no tak ty ich musis mat este viac napraskane ako ja! 445 ml v C-ckovej podprde....no musime to vydrzat ..myslim si ale ze je to lepsie ako volna podprda, tie prsia sa musia byt zafixovane poriadne a nehybat sa aby sa nic neposunulo..niektori doktori dokonca vraj prsia obviazu na tyzden pevnym obvazom a az potom pooperacnu
moje prska su o tyzden starsie :p hihihi

gabuliacik

Babymica
Tak to si jak ja v tejto 75c a mam 445ml! Ja si ju vzdy trosku uvolnim,jednou rukou taham prsko hore a druhou pod nim tu gumu dole. Skus tak,ale aj mu volaj nech nic nepodcenis.

Moje prska oslavuju tyzden!!! Tesiiiim sa velmi

wauka

zajacik 006

ja sem chodim vyse 3 rokov,,,a mala som uz ist na OP a v podstate som to uz pisala ze aj na FB sme mali takisto stranku aj sem sme chodili ...takze tak

zajacik_006

wauka
ty máš už svoje favoritky,len ma zaujíma,kde si videla ich prsia,keď len teraz som ti poslala hesla ku galérií?

BABYmica09

Gabuliacik
no snazim sa aj desat ktat to napravam, len ta podprda mi je dost tesna tak preto... mam 400 ml a podprdu 70C ! cize dost ich tam ma napasovane:D

gabuliacik

Babymica,
Tahaj si dvorce az nad tu ciaru podprdy,nebude to tak drazdit. Frajer ma kazdy den troska pomasiruje,takze asi aj za to ma az tak nebolel doteraz.

BABYmica09

Gabuliacik
no vcera na kontrole mi tie lepky zbradaviek odlepil, mozno to je len nejaka alergicka reakcia, alebo z toho ze bradavky mam presne v strede podprdy a ze sa suchaju o ten lem, asi tam brnknem
inak ja trpim bolestami chrbtice hned od prveho dna po opke takze mozes byt rada ze az teraz :)

gabuliacik

Babymica
Ty si mala prelepene bradavky? Nebude to tym,kvoli comu ti ich prelepoval? Skus im tam zavolat ak mas strach,povie ti co robit