gossip_girl,
:) to je odraz v zrkadle, ľavý mám podlepený, nie pravý a väčší som mala pravý, tam sa ten opuch vstrebával pomalšie. Ľavý podlepujem kvôli tej "cystičke" a menšej asymetrii po operácii. Ale po vybratí tej nahromadenej tekutiny a pri tom podlepovaní sa mi už to ľavé prsko celkom pekne usádza, a ak to prsko aj je ešte o nejaký mm nižšie, tak to už ani tak neriešim.:) Fotila som sa na takej labilnej hotelovej taburetke a ľavú nohu som mala pokrčenú, možno je to aj tým.. :)
Už toľko nestresuj, nevymýšľaj a určite do menších ako tých Tvojich 300ml nechoď. Ak aj budú na prvý dojem väčšie ako by si chcela, keď Ti odpuchnú a zvykneš si na ne, budeš nakoniec rada, že si do menších nešla. Veď môžeš porovnávať s Ritou a Adkou22, tie majú presne tie isté implantáty, ako si si vybrala Ty. Aj jedna, aj druhá sú s nimi spokojné, majú pekné prsia, tak sa už ničoho neboooj.. Však čo Ti povedal doktor, koľko Ti to spraví na objeme? Ty si zvláštny prípad :), už ani neviem, čo by som Ti napísala, aby si toľko nestresovala. Koľko máš vlastne rokov?