Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

lilabmw

ze aky mam zaklad ja neviem kolko ml :D nosim kosik B...a termin mam 11.4 takze v klube ceckatých som za 2tyzdne :D uz som pridala fotecky

gabuliacik

Santi
To doverne poznam,natieram podliatiny 3x denne,veru blby pocit,ale to vraj prejde. Ako si spokojna s prskami?

santi

gossip_girl

Ahoj, som 17 den po opke :-) tak tie rozmery ti neviem povedat, jedine ze je to stredny profil. Foto skusim dnes alebo zajtra, no ja si tu podprdu tak nerada davam dole taky divny pocit kedze su stale ako dva kamene, ked ju dam dole mam pocit takej uzkosti a,z ze sa mi tazko dycha :D

millena

ahojte baby,
posledne dni moc nestiham, uz ma zacina chytat nervozita kvoli opke nosa. chcem sa opytat, tie, ktore ste boli aj na nos, co ste uzivali na opuchy?

presla som si zatial asi tretinu galerky a teda u mna jednoznacne vedu anatomicke, asi tak 300 ml. uvidime na konzultacke :)

wauka,
ako to Tvoje hrdlo? ja mam normalne strach, aby som sa nicim nenakazila tesne pred opkou.

lilabmw

wauka

Velmi si ma potešila ze favoritky no tak dakujem :-) aj ty budeš mat take ked ti da tie čo mne ale ty máš trochu viac základu tak trošičku ich budeš mat väčšie :-) a rátam že to bude taky kosik D :-D ja pojdem podprdu az za mesiac kupovat teraz ešte nosim tuto prenadhernu :-) kedy maš teda termin opky hm?Kedy budeš ceckana ?:-D

lilabmw

wauka ja som absolvovala konzultaciu aj kontrolu po opke s Csendesom a s tym sme sa zhodli na gulate Mentor no zhodli samozrejem najprv ma chcel prehovarat ale ja hned ze ani nemusite ja chcem gulate a potom uz len velkost sme doriesili a nakoniec sa mi tam tych 400 ml zmestilo a tiez mam Mentory a VP

rita149

wauka

si ma potešila teraz ze si ma zaradila medzi sisente a luciaaa1, tiež sa mi ich prska pačia velmi ,velmi.Som rada že som medzi takymi ceckynami velkymi :-)

Katka54

gossip_girl,

:) to je odraz v zrkadle, ľavý mám podlepený, nie pravý a väčší som mala pravý, tam sa ten opuch vstrebával pomalšie. Ľavý podlepujem kvôli tej "cystičke" a menšej asymetrii po operácii. Ale po vybratí tej nahromadenej tekutiny a pri tom podlepovaní sa mi už to ľavé prsko celkom pekne usádza, a ak to prsko aj je ešte o nejaký mm nižšie, tak to už ani tak neriešim.:) Fotila som sa na takej labilnej hotelovej taburetke a ľavú nohu som mala pokrčenú, možno je to aj tým.. :)
Už toľko nestresuj, nevymýšľaj a určite do menších ako tých Tvojich 300ml nechoď. Ak aj budú na prvý dojem väčšie ako by si chcela, keď Ti odpuchnú a zvykneš si na ne, budeš nakoniec rada, že si do menších nešla. Veď môžeš porovnávať s Ritou a Adkou22, tie majú presne tie isté implantáty, ako si si vybrala Ty. Aj jedna, aj druhá sú s nimi spokojné, majú pekné prsia, tak sa už ničoho neboooj.. Však čo Ti povedal doktor, koľko Ti to spraví na objeme? Ty si zvláštny prípad :), už ani neviem, čo by som Ti napísala, aby si toľko nestresovala. Koľko máš vlastne rokov?

gabuliacik

Babymica
Ja si myslim,ze mi v utorok na kontrole povie,nech si kupim aj vacsiu. V tejto mozem akurat lezat,sediet dlho nemozem.