Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Neviem ako to možno stredný profil pri anatómoch je rovnaký ako vysoký pri okrúhlych a naopak..ale rozdiel medzi profilmi určite je!Je rozdiel či si dáš 400 vysoký profil okrúhle,alebo 400 stredný profil okrúhle..ak chceš aby tie prsia ´´viac´´ kričali a boli nápadnejšie daj si vysoký...ten stredný profil je skôr taký prirodzenejší

santi

gabuliacik

Zatial som spokojná, ved tam nic nebolo pred tym :-) len aby uz ten pocit presiel bo je to fakt divne bez nej. No sa mi zda, ze dako ta podprda povolila, to sa ako zmensuju ? bo sak doktor povedal ze ked odpuchnu hlavne ten stred budu posobit vacsie, ale nezda sa mi

wauka

milenna

jasne ze zuleko to chape ked ste odbornicky :))) ale neda sa to este laickejsie napisat???? cize vysoky profil to je taky ze budem mat ich uplne pri sebe,,,,a stredny profil skor ako keby isli dobokov?

wauka

zuleko
no prave :// no tak ja mam vtom zmatok,,,,Ocenas mi chcel dat anatomicke stredny profil ,,,a csendes vysoky gulate.....tak teraz co??? kde je pes zakopany?

millena

wauka,
tak super, ze Ti je uz lepsie.
ak som to spravne pochopila, vysoky profil znamena, ze ten implantat je vyssi (prsko bude viac odstavat), ale s uzsim priemerom. stredny profil - implantat je nizsi, ale s vacsim priemerom, t.j. viac "rozliaty".

wauka

lilabmw

len vies co neviem aky je rozdiel medzi strednym a vysokym profilom , aj zuleko mi to uz vysvetlovala ale nechapem ked mi ocenas chcel dat stredny a csendes vysoky,,,tak to je jedno aky profil??to tam podla vsetkeho mozu dat hocijaky profil nato nezalezi asi ,,,

wauka

rita149
no veru, mas ich krasne

millena,,
no dnes mi je lepsie, nastruhala som jednu cibulu cesnak a zazvor a pomiesala som to s medom a to papam teraz :D :D

lilabmw

ja budem spokojna velmi ked budem mat take ako ty,,ty si tiez z Levíc?