Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Wauka
Ja som to tu už niekoľkokrát spomínala,tie fotky strašne skresľujú,teraz sa mi ešte zmenšili lebo som vysadila antikoncepciu,ale ani pred tým neboli také veľké pofotím dnes/zajtra a pošlem do galérky..a základ som mala slabý menší od teba o dosť..

wauka

zuleko

bodaj by si mala pravdu lebo ja som uz roky hezitovala ci ist alebo nie,,ale ked uz kazda kamoska ma a je to uz ako tak bezna vec tak idem dotoho ked ma to nepreslo doteraz,,len neviem ako to prijme moje okolie ale uz teraz ockujem mesiac ludi ze berem tabletky pekne prsia :D dufam rodicia mi uveria :D

Zuleko

Wauka
Ty budeš mať podľa mňa veľmi pekné prsia,lebo základ máč,čiže určite to budú krásne prsia..ja som pyžamo nemala lebo ja som tam prišla a hneď mi dali takú oranžovú plachtu a len v nohavičkách som bola:-)ale tak ty ideš inkde,tak skú popozerať v obyčajných marketoch musia niekde mať pyžamo na gombíky:-ň

wauka

millena
no aj ja citam ale predsa odborne clanky premne je passé..

Zuleko
dikes...pochopené vsetko :D no aj mi navrhli vysoky profil..neaky taky zaklad mam tak uvidim ako to bude vyzerat ked mi tam napchaju tych 400ml :D a neviem zohnat take pyzamo co je na gombicky v predu,,,sakra

millena

wauka,
ja a odbornicka, hehe. donedavna som za profil povazovala uplne nieco ine, pomohlo mi az precitanie nejakych webstranok.

Zuleko

wauka
No toto ti nevysvetlím,lebo do toho sa nerozumiem a nechcem sa vyjadrovať k niečomu do čoho nevidím:-))Ale určite je tu niejaká odborníčka,ktorá ti to dobre vysvetlí,ja sa žiaľ do toho nerozumiem,viem že ja mám tiež čiastočne pod sval a čiastočne pod žľazu,mne keď dávala doktor tak mi vravel,že je to novšia metóda ukladania implošu a že sa to dáva napr.preto že ak je pod svalom celý imploš tak napríklad keď ženy cvičia po čase majú strašné obrysy tých implošov..ale to len tak po mimo mi povedal:-)))A ak chceš mať tie prsia ,,čím viac umelé tým lepšie,,lebo z toho čo sme si písali som to tak pochopila,čo sa samozrejme aj mne páči:-)))))tak si daj vysoký:-)))

santi

gabuliacik

akurat som pozerala tvoje foto, ale mas poriadne tie modriny, to ja som nemala skoro ziadne, ale tak ja mam o polovicu mensie nez ty :-) ved ty si mala aj dobry zaklad.

wauka

zuleeeekooooo

este mi prosim vysvetli aky je rozdiel to ze niekomu to daju pod sval a ciastocne pod sval?? pod zlazu chapem...ale nechapem preco je ze pod sval a ciastocne pod sval