Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Zajacik,

mne sa nezdaju moje vytahane, dokonca som s nimi aj spokojna. Trochu volnejsiu kozu tam mam, co by som chcela vyplnit. Asi to bude tym schudnutim ze mi ostali take prazdne, vsak inak by som nikdy nechodila bez podprsenky, tak z coho by boli vytahane... Najlepsie to tu maju baby co ziadne prsia nemali, ked to neprezenu vyzeraju ako s peknymi prirodzenymi svojimi prsiami.

zajacik_006

Katuska
do tvojích vyťahaných prsníkov sa určite nebudú hodiť guľaté,nerobilo by to dobrotu a ani žiadny lekár by ti to nenavrhol a ak áno,tak len s modeláciou. Môj skromný názor je,že ti určite lekár navrhne anatomické.

Katuska23147

Caute baby,

ako si mam vybrat velkost? Ci doktor mi s tym pomoze? Predstavujem si ze take 350-370 ml by som si dala, nechcem moc velke ale zase ani male. Hlavne aby boli pevne. A neviem este ako s arozhodnut ci radsej gulate alebo anatomicke :-( Gulate ked sa daju moc velke sa mi nepacia, vyzeraju neprirodzene.

gabuliacik

Zuleko

Mne to doky tak vysvetlil,na mne ako na konkretnom pripade. Tak ale isto ide o to aby ich zvnutra tym prichytenim vytiahol nahor. Netvrdim ze len pri klesnutych,to bolo len to,pri com sa s tym ja stretla.

menndy

ahojte, ja sa chystam tiez na konzultacie uz mam aj termin.. no neveim sa rozhodnut stale aku velkost.. prosim vas.. ked by som si mohla pozriet foto o ktorych tu hovorite?:D dakujem

wauka

gabuliacik

no uvidime v podstate som chcela pod sval ,,,lebo ja laicky rozmyslajuci clovek podla mna tam sa nemaju kam posunut aspon ja som to tak pochopila,,,ked mam mat ciastocne pod svalom tak budem mat tak,,,,predsa doki vie co robi

zuleko
som zvedaf na fotky :)) inak ja ked som bola na konzultacii ma riadne sokovala otazka ze vy ste uz kojili ze? ...ja mam take divne cecky ze az

Zuleko

Gabuliacik
To som teraz prekvapená,čo si napísala,že sa to robí pri poklesnutých prsiach,kedže ja som mala síce malé ale pekné prsia,nekojila som ešte ani a nemala poklesnuté..a v Chirmede myslím,že každému robia čiastočne pod sval čiastočne pod žľazu..

millena

wauka,
to, ci pod sval alebo ciastocne pod sval, zalezi od toho, aky mas hrudnik, aku chces velkost, ako vysoko ci nizko atd. nie vsetky impantaty vo vsetkych pripadoch moze prsny sval prekryt uplne, vtedy je ciastocne pod svalom a ciastocne "vykuka", takze ho kryje len zlaza. toto je teda aspon moja predstava, ked si predstavim, ako to vo vnutri vyzera...
pyzamo zhanam aj ja, ak nezozeniem, kupim si male panske cislo :))

gabuliacik

Wauka
Pyzamko na gombiky som kupila v Slovenke a ani raz som ho nepouzila.
A mne robil ciastocne pod sval a zlazu. To zn.ze implos je cely pod svalom ale zlaza je prichytena ku svalu. Tym sa docieli vytiahnutie prska hore bez korekcie. Robi sa to pri poklesnutych prsiach. Aspon tak mi to bolo vysvetlene