Drndula
ked ti mam pravdu povedat, neviem este ci som spokojna, lebo si na ne zvykam, oproti niektorym babam co maju bezproblemovy priebeh hojenia a vsetko, som si dost vytrpela a este ma stale boli spodok praveho prsnika ked si ho stlacim, o bolesti chrbta nehovorim, no proste ako keby som si este neuvedomovala ze tie prsia mam, este sa z nich nemozem na plno tesit tak preto su moje pocity take zmiesane. zdaju sa mi dost velke ale snad odpuchnu, jedno prsko po operacii trosicku kleslo, ale nie nizsie,len ako keby sa usadilo, aj bradavka na nom je trosilinku nizsie , tak cakam ze aj to druhe ho bude nasledovat:)
doktor bol spokojny, ked ich videl povedal ze ci to on navrhol take velke , som sa smiala lebo ja som chcela 350 a on ma takpovediac dotlacil do 400:))
vravel ze prsia sa mi este do mesiaca budu tvarovat, ze sa nemam zlaknut ak bude jedno odlisne od druheho, alebo poklesnutejsie.
idem si tam hned strcit tampony, ja mam bradavky velmi citlive naozaj az moc..
zajtra sa skusim pofotit, vcera som sa narychlo cvakla pred kontrolou este s prelepenymi bradavkami tak poslem zajacikovi a povies mi co si o nich myslis :)