Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

Caute
vie mi niekto poradit ci treba pred predoperacnym vysetrenim vysadit vitamin.doplnky na podporu imunity a ine doplnky napr. aj tie co berem popri cviceni v posilke? Ma niektora skusenost ci to moze nieco ovplyvnit? Pripadne kolko pred vysetrenim vysadit??? Diky za akekolvek info...

BABYmica09

Drndula

No presne to bola moja reakcia...som tam stala bez slov ako obarena ale jasne je to prvy tyzden a maju este tolko casu odpuchnut a usadit sa....napriklad tvoje prska su teraz na nepoznanie oproti prvemu tyzdnu co mas foto. Fakt krasne ti sadli...
tak uz sa neviem dockat ked odlozim pooperacnu podprdu a hlavne ten pas, co mi tak strasne vadi a je ho vidno pod kazdym oblecenim

drndula

Babymica,

;)) Ja som sa to vlastných pŕs zwlubila hned ako dom ich na druhý deň ba prevaze videla...Neboj,odpuchnu,zmaknu,vytvaruju.vtedy som bola v šoku zr aké bomby mám,stali ako vojaci,pevne ako skala...a potom sa usadili a zmakli a veru brala by som aj väčšie,AK mam pravdu povedať.som rada,ze mi dr.navrhol tie 400:, bo s tými.350 by boli veru malé...buď rada,ešte mu raz poďakujes.;) ze ťa neprismo dotlačil,vie,vira,počúva,ze ženy ľutujú,ze po op nešli to väčších,aj ked sme v prvý moment bez slov a v miernom šoku,čo to za bomby máme....Keby sa tak dali dofuknut..jaaaaj..čo už...

drndula

Katuska

Nebyť tvojej reakcie na Zajacika myslím si sr si už kojila takto klesnute maju zvyčajne matky...gulate ti dr.ťažko dá,v opačnom pripade máš nábeh na dvojite prsko.cerven Je perfektný,odporúčam,aj ked je dlhá čakacia doba,oplatí sa počkať,navyše tebe to tuším aj tak neponáhľa,si pisala tuším,ze di ešte neni ani rozhodnuta do ist...

BABYmica09

Drndula

ked ti mam pravdu povedat, neviem este ci som spokojna, lebo si na ne zvykam, oproti niektorym babam co maju bezproblemovy priebeh hojenia a vsetko, som si dost vytrpela a este ma stale boli spodok praveho prsnika ked si ho stlacim, o bolesti chrbta nehovorim, no proste ako keby som si este neuvedomovala ze tie prsia mam, este sa z nich nemozem na plno tesit tak preto su moje pocity take zmiesane. zdaju sa mi dost velke ale snad odpuchnu, jedno prsko po operacii trosicku kleslo, ale nie nizsie,len ako keby sa usadilo, aj bradavka na nom je trosilinku nizsie , tak cakam ze aj to druhe ho bude nasledovat:)
doktor bol spokojny, ked ich videl povedal ze ci to on navrhol take velke , som sa smiala lebo ja som chcela 350 a on ma takpovediac dotlacil do 400:))
vravel ze prsia sa mi este do mesiaca budu tvarovat, ze sa nemam zlaknut ak bude jedno odlisne od druheho, alebo poklesnutejsie.
idem si tam hned strcit tampony, ja mam bradavky velmi citlive naozaj az moc..
zajtra sa skusim pofotit, vcera som sa narychlo cvakla pred kontrolou este s prelepenymi bradavkami tak poslem zajacikovi a povies mi co si o nich myslis :)

drndula

Babymica,

Som rada ze som ťa rozosmiala;))) aj Ja som sa veru rozosmiala,keď som to čítala..;))

Vyzerá to tak ze snáď budúci tyzden by som išla,aj keď he piatok sviatok tak snáď v priebehu tyzdna,tak poobede...ked Nie,tak až ten ďalší,po Veľkej Noci,ked budem mať šoféra...a mala by to uz byť posledná...;)
A čo ty?vsetko ok?spokojna?dr.tiez?kedy máš kontrolu?asi o mesiac tuším sa chodí od vybratia stehyov ked sú Neni komplikácie...pošli foto do galetrky,foto Manule sú tiez Super,aj ked jej sa zdajú malé Uz Hihi,tiez by rada vacsie Keby boli...;)
Na tie bradavky si prilož to pidprsenky odlicov.tampony nebudú sa ti suchat i Podprdu a ani take citlive,to som mala dj ja,necitlivost som nemala vôbec ako niektoré baby píšu

gina3

kočky, implantáty u Siklienka sa dajú objednať aj osobne alebo len telefonicky. Rada by som tú moju veľkosť videla ešte pred opkou. Už som sa to raz pýtala, ale nikto nič:)

Katuska23147

Zajacik mas pravdu to je to najhorsie :-D Hoci mne sa pacia ked ich vidim nazivo a v zrkadle, no na fotke tiez som pozerala ze to co je :-D

Este by som mala jednu otazku a to ze ked sa objednam, mozem si vybrat doktora Cervena ci ako mam povedat ze urcite nechcem doktorku Jezovitu? :-D Kedze tu vychvalujete toho Cervena...

A este jednu otazku, ze aku zmenu mam asi ocakavat po kojeni? Myslim uz aj s implantatmi... zase mi zostane vytahana koza?

zajacik_006

Katuska
možno som sa nevhodne vyjadrila,ale tým,že si schudla,tak tvoje prsia ostali také,ako keby si už kojila. Z boku na druhej fotke pekne vidno,aké tam máš prázdne miesto.