Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

kleopatra, t.č. je:0905/497929, ak nemá zmenené, ja som po roku volala kvôli kontrole, ale sestrička povedala, že ak je všetko o.k., nemusím.

kleopatra4589

ten pas je na to aby sa prska netlacili hore.. lebo by sa mohlo potom stat, ze by bolo jedno vyssie a druhe nizzsie.. alebo ked po opkeje jedno prsko vyssie, tak sa ten pas dava sikmo, aby ho tlacil nizsie..

bimbi

Gabuliacik
Ani ja som nemala a pytala som sa preco,vraj to maju baby,co maju vkladane cez pazuchu.. aspon mi to tak vysvetlili, bud rada,ze nemas,ze velmi tlaci

BABYmica09

Gabuliacik

No ja neviem naco konkretne ten pas je, drzi tu podprdu pevnejsie a mozno trosku stlaca prsia k sebe... No a mbe doktor este ukazoval sko si ho mam presne zapnut a nosit este dalsie dva tyzdne

kleopatra4589

Ahojte baby,

nemate niekto cislo na Dr. Cervena? Neviete ako to je po opke? Po roku treba ist na kontrolu????

Tie co ste po opke, chodievate normalne cvicit do fitka??

Inac, uz ste videli tu novu stranku? plasticka- chirurgia. eu???