Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

BABYmica09

tak toto budu ukažkove prsička! krasne , pacia sa mi velmi uz teraz!!! :-)

Zuelko

krasne ich maš!!! Teba sa mali a mne sa zdaju velke :-) super su!

Katuska23147

Drndula,

veru ako hovoris este nie som rozhodnuta :-( Jeden den si myslim ze urcite idem do toho a potom si myslim, ze nie. Vcera som si citala rizika, aj ked si myslim ze to je tak 1 pripad zo 100...nejaka plucna embolia a pod. aj tak sa bojim. Mozno by sa mi lahsie rozhodovalo keby som po porode, moc sa mi nepaci predstava ze by po 2 rokoch som to mala absolvovat znova len kvoli kojeniu. Ja si teraz myslim ze deti urcite nie najblizsich 10 rokov ale fakt neviem, mozno ma k tomu dotlaci frajer ved mam uz 27... Keby ovisli zase len tak trosicku po kojeni, tak by mi to nevadilo, trebalo by mi to vidiet, ze ako asi. Inak sa chcem opytat ze co ste tu pisali ze doktor mi ukaze fotky pred a potom, to ma nejaky program kde mi to namodeluje ako ako budem vyzerat, ci ukaze mi fotky svojich pacientok?

bimbi

Superdiva
Mne odpuchli v priebehu mesiaca 2 cm v obvode, ale vizualne sa dost zmenili, tvarovo,odpuchli zo stran, zhora, su krajsie,ci este sa zmensia casom neviem,dufam aj ja,ze nie,teraz mam tolko,co doki povedal,ze budem mat.. ale po tyzdni si myslim ze sa ti este zmensia :( ale mozno je to individualne..

xantipa163

kleopatra
ja by som aj tak na kontrolu po roku sla. Uz len pre istotu, ze je vsetko naozaj ok, priklad by som predtym sla aj na sono prsnikov, vedia pozriet v akom stave implantaty su, potom to budes moct doniest aspon dokimu, aby mal viac info o tvojom aktualnom stave.
A aj preto na kontrolu, lebo myslim, ze "implosove firmy", to maju ako jednu z podmienok, ak by sa nieco stalo(praskol, kontraktura), aby si chodila na pravidelne kontroly, inak by sa mohli vykrucat a neuznaju reklamaciu.

xantipa163

gina3
ja som bola v Siklienke osobne, kupovala som si este jednu anatomicku podprsenku.
S tym problem nebol. Len neviem, ci budu mat z kazdej velkosti, tvaru a projekcie tzv. vzorku na ukazanie. Implantaty su v uzavretych krabiciach, urcite to nebudu otvarat, lebo si to chces pozriet, ako to vyzera. Ale tak da sa na to spytat, su celkom ochotni.

super diva

babulky o kolko prská ešte odpuchnu ja ich chcem mat také ako teraz týžden po opke,dufam že sa o vela nezmenšia aké mate skusenosti s tým?

janica25

Drndula ty mas 400 a aky profil a to Su gulate a typ?a pred opkou si mala ake rozmery kolko cm na obvode ti to spravilo?