Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Katuska23147

myslím, že tu niekto spomínal, že ten program na namodelovanie prs, používajú v Interklinik, v Bratislave...

zuza265

mna to čaká zajtra a trošku chytám stres.
Včera ste tu písali, že pred opkou vás začalo bolieť hrdlo atd a čo sa stalo mne dnes ? :D bolí ma hrdlo :D pecka

BABYmica09

dakujem baby za komplimenty :)) uz sa tesim ked sa trosku usadia a lepsie ich pofotim toto som fotila narychlo a moc z blizka.. aj vy mate krasne prska vsetky

Zuleko

no teba som priznam sa v albume pred tym nevidela ale teraz som kukla mas uzasne prsia velmi prirodzene...ja som sa bala ze ked mi da gulate budu to take dve gule, ale myslim ze to bude fajn

Rita149

dakujem moja aj ty mas super krasne prska a tesim sa ked si poskusam podprdy, zatial sa este bojim

Gabuliacik

aj tebe dakujem za kompliment a nech ti tie modrinky rychlo zmiznu a uz sa budes tesit naplno z nich :)aj ja ich furt mazem lioton gelom aby ma prestali boliet

Zuleko

babymica09
Ty budeš mať tie prsia bombové!!!Krásne,mala si svoj základ pekný a tie 400 ml ti vykúzlia jedne krasotinky teda vykúzlili:-))))Súhlasím s Ritou,že to budú ukážkové prsia:-)

Zuleko

Rita
Vážne teraz som pozerala tá s mašľou je 75 B a tá červeno biela 75 A :DD A to podotíkam,že obidve sú vystuženeé:D Ale sú mi malé lebo ma tlačia dosť a aj kostica mi pekne nepriľne na prsník,normálne... mám všetky C podprsenky:-))) A ďakujem :**

rita149

Zuleko

to mysliš važne ze A a B podprsky??? :-)))) ja odpadnem asi! ved ma prsiska velkeee a ja mam teda mensi implantat a nosim B aj C podprsky.No ale super ti sedia,teda aspon čo na foto vidím! krasne prsia!

rita149

Katuska23147

ty chces mat dieta tak za 10 rokov? a to mas už 27 rokov? neni to nejak pozde?
to že mas obavy či si dat alebo nedat a bojiš sa rizik tak to je normalne, aj ja som sa niekdy bala nikedy tešila a som rada že som si dala tie prsička spravit, lutujem jedine to ze som uz davno nešla na opku.Na nejakej klinike robia aj take necco že ta odfotia a pomocou programu v pc budes vidieť ako budu prsia vyzerat po. Ale neviem kde, nejaka baba to tu písala ze je neco take.To ze by si mala ist po kojeni hned znovu na opku tak nemusi byt, mne napr.Doktor povedal ze moje prsia neovisnu :-) kedze som nemala poriadne nič pred opkou. tvoje su trochu ovisnute tak kojenim myslim že este viac ovisnu.Ale ked planuteš babo az tak pozde tak nevahaj a chod na opkou teraz! stoji to zato!!! :-)

Zuleko

baby ďakujem,len na tej foto mám podprsenky,čo som nosila keď som ešte prsia nemala:-))A to sú B podprsenky:-))))Nehovoriac o tom že tá bielo červená je tuším A:-))Haha ale tlačia ma dosť,to len pre srandu som si včera skúšala či sa vmestia:-))