Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Janica,

Mám 400 okrúhle,eurosilikony,vysoky profil,pod sval,rez pazuchou.teraz budu tri mesiace za chvíľu,som spokojna,Su krásne mäkké,poddajne,dám ich Uz k sebe,v pidprsenke sedia..Neviem koľko som mala pred op,nosila som Vystuzene podprsenky veľkosti 75B,ale myslím ze takých 10cm to bolo teraz po opje,mám 89cm cez prsiA pod 71 cm

zuza265

wauka
a chutí kapustová šťava? ja by som s tým mala trošku problém :) more more vitamínov :) a aspon ked budeš takto nadupaná, lepšie sa ti to bude hojiť :) telo bude lepšie bojovať, tak ak sa ti dá podla mna s tými vitamínmi ešte pokračuj

wauka

zuza265

no liecim sa uz horucky nemam uz len mandle ma bolia,,,pijem teraz kapustovu stavu ,,vsetko co je zdrave uz to prehanam aj,,priatelovi idem na nervy ze sa chystam jak na porod

zuza265

wauka

chytáš syndrómy asi skôr :D takže liečiš?

gabuliacik

idem do Brna ku dr. Hrbatému, ak si pozrieš omlazení, tak aj tam písal nejaké články. Sme dohodnutí na 370 anatomoch ale tak uvidíme zajtra :) začínam mať stres, nech nie sú veľké :D a to hrdlo hodila som si na to niečo a vykloktám si ho, lebo ma už asi porazí

gabuliacik

Babymica
Dakujem. Teraz sme mazali,a uz som bez podprsky bala troska lepsie. Neprekotilo ma xixi,asi si zvykam

Zuza
To je asi syndrom,neboj rano budes ok. A ku komu ides? Velkost? Drzim palce