Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

Ahojte baby davno som tu nebola tak som spetne citala prispevky :-)) konecne sme sa prehupli do mesiaca, kedy budem uz aj ja prsatica. 20.4. idem na to a viete co bavim sa tu ale aj mna boli hrdlo haha je toto vobec mozne?? xixi tak sa liecim kym pojdem na krv nech je to ok a ziadne zvysene hodnoty nech nemam. sono uz mam hotove..Gratulujem kockam co su cerstvo po a ostatnym nam drzim palceky..kraasny prvoaprilovy a blaznivy den..

zuza265

gabuliacik

ďakujem si strašne zlatá, určite sa ozvem :) snád nebudem dlho vyspávať ;) a teším sa neskutočne!

zuza265

gabuliacik
dakujem si ma upokojila :) tak ako nie som úplne že rovná, dačo mám ale nie veľa zas :)

BABYmica09
ale tak o 10 cm menej to je dosť, to si ozaj tintítko, mne sa to páči také :) a teraz s prsiami to je úplná pecka

Ďakujem za privítanie

BABYmica09

Zuza265

urcite mas sirsi hrudnik ako ja, ja som bola vzdy len take tintitko :)
Drzim palce zajtra drz sa o chvilu budes patrit medzi nas :)

gabuliacik

Zuza
Myslim,ze tych 370ml nebude vela. Ja mam 445ml,pod prsiami 77cm. Ja som ale musela nad 400 nech vyplnime co som tam mala a chcela som aj aby boli vacsie samozrejme.

zuza265

BABYmica09

sa cítim popri tebe ako keby som bola aká tučná :D to sú miery... asi mám široký hrudník :) snád