Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

0705bubu

no ved prave skoro nic si nemozem dovolit len čušať ,,,zato som v podstate platená ze som neustále v pohybe ako otrok :D ešte bič im chýba do ruky :D amen...jasne ja myslim pozitívne a dufam po 2tyzdnoch budem fit

leluska69

Ahojte
potrebujem radu...kolko po opke je povolene more a slnko? Ako ste zvladli let kolko ste leteli a ako ste si uzili dovcu ak ste boli kratko po opke cca mesiac... Da sa to vobec? Alebo treba jednu s tychto dvoch udalosti:) odlozit?

Zuleko

Wauka
Kľudne si ma pridaj na Fb,a ja ti rada pomôžem a odpoviem na otázky ak potrebuješ pomoc..napíš mi do mailu zulekoke@gmail.com tvoje meno na fb a pridám si ťa.

0705bubu

wauka

ja som sice do 9.5 doma ale pocas dovolenky mam pracovne povinnosti tak najviac 5 dni si dam total klud a musim zacat pomaly makat..hadam to zvladneme nie sme ziadne cukratka !! :-))

0705bubu

wauka

hm takze cistych 11 dni ked ratam aj ten vikend 21,22, myslim ze to bude ok a zvladnes to hlavne tie dni oddychuj a pokoj nestresuj sa dopredu nech si neprivolas nejaku pantu :-) pozitivne myslenie cicka a bude vsetko v poradecku a este stale je tu moznost potom PN ale to uz kazda vie co si moze dovolit :-))

wauka

0705bubu

ani sa nepytaj aku mam pracu ,,preto sa bojim,,neskutocná, neopisatelna ,,skoda ze to nemozem sem napisat :(( preto som si chcela s niekym popisat normalne na FB lebo niektore veci nemozem sem napisat a rozpisat a opytat sa