Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Wauka
nerozumiem tomu,lebo nemám žiadnu poštu(teraz to akurát pozerám a není tam nič) a ani žiadnu žiadosť o priateľstvo.

leluska69

Zuleko
idem do BB DR Cerven.
A vidis vobec netusim kolko sa u neho nosi pooperacna podprda:) tak baby vravte co ste boli u Čee kolko ste nosili:) to s jazvami je mi jasne ze s plavok by som ich nevytiahla:D

Zuleko

Áno áno to som ja!Nerozumiem tomu,naozaj tam nič nemám v pošte.Tak ak chceš kľudne si ma pridaj a možme popísať.

Zuleko

Wauka
Ako to??že si písala,veď nič nemám,určite by som odpísala,možno niejakej inej si napísala..mám čierno bielu fotku,tak skús ešte raz a hneď idem odpísať:-))))

Zuleko

Leluska
Záleži od toho asi kde si operovaná a koľko musíš nosiť tu pooperačnú podprsenku,ja som bola operovaná v Chirmede a tam bolo potrebné nosiť tú podprdu 6 týždňov vkuse, a potom je tu ďalšia vec jazvy by sa nemali vystavovať pol roka priamemu slnku.