Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Zuleko

aj ja, aj ja :-) (ten FB) :-)

dúfam, že nám to stretko raz výjde...ale na Veľkú Noc som už opäť zaneprázdnená, nestíham sa stretnúť so všetkými známymi:-(

rita149

ked som si dala spravit prsia , myslela som ze podprsky uz nechcem vidieť.ale opak je pravdou, zase som objednavala Victorky :-))) ale frajer je na vine, nechal ma doma samu , isiel na štvorkolke do hory,ja sa nudim a tie Vs vecicky su take užasne :-)))
ale nie som jedina zavislacka ze??? :-)

drndula

Zuleko,

B som na fcb teraz,žiadala di priateľstvo ty?taká kocka blondava....lebo AK Hej,tak si ma predbehla...;))-

drndula

Wauka,

Prepac,to predtym Bolo určené pre teba,Nie bubu...;)))

Zuleko,

Napísala som ti aj ja na fcb..AK môžem..;)

drndula

Bubu,

Tvoja Praca znie veľmi záhadne,Mam miestami pocit,zr di tajný agent alebo špeciálna agentka vojenských síl...;)))

wauka

bubu

lenze v praci mame doktorku a ona informuje zamestnavatela ze co nám je resp. co nám nie je,,takze u nas to takto nefunguje bohuzial preto neviem klamat v praci :D