Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Babymica,

Prišlo,ale Neviem ta pod tým nickom nájsť,požiadaj o priateľstvo ty,ha ťa potvrdim,leni terax som zistila ze tá kocka Je Cucik...;)))

BABYmica09

Drndula

Ano ja som chcela priatelstvo na fb, poslsla som ti na mail nick ale asi ti nic nedoslo..a ani mne od teba:)

Majka1910

drndula, rita
joooj baby ako vam zavidim, ze uz mozte kupovat pekne, sexi spodne pradlo... uz sa na to aj ja tesim

drndula

Rita,

ty nemas ani trosku svedomia, aby si zvalila zodpovednost za objednavanie dalsich kusov podprseniek na svoju drahu polovicku???????....jedine, cim sa ten chudak previnil je, ze ti nezoberie notebook,inak mas potom plodne myslienky a nakupujes, cica!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDD
mimochodom, aj ja som teraz do nejakej deviatej sama doma...hihi