Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Katuska23147

ja ešte nemám detičky a už dosť dlhú dobu som aj bez priateľa (takže rodina a deti v nedohľadne), aj preto som sa v tomto období rozhodla urobiť niečo pre seba a pre svoju spokojnosť a v konečnom dôsledku aj pre skvalitnenie svojho života :-)

bimbi

Gabuliacik
Dakujem vemi pekne :-)))
Este to chce schudnut tak aspon 3 kilecka aby zmizol ten "zachranny pas " z pasa :D ako necvicim nenormalne som sa rozkysla,uz sa chystam pomaly zacat, len ten chleba ja luuubim ...

gypsi1

Baby
Dnes majú moje nové prsíčka 4 mesiace:)Krásne sa mi usádzajú. Zmenšili sa mi od opky len 1cm. Snáď už sa mi nebudú zmenšovať. Ľutujem len jedno. Že som do toho nešla už skôr. Tie ktoré ešte váhate, tak smelo do toho. Stojí to za to. Už nech je leto:) Konečne mám do plaviek čo dať:)

zajacik_006

super diva
tak máš potom smolu,ak sama nepošleš svoje fotky,nebudeš mať prístup do galérie. Také sú pravidlá a tu sú neustále dookola premielané.