Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Barbarella

mas pravdu, len ma to trochu trapi, ze moja mama ma dost zdravotnych problemov pre ktore musi podstupovat operacie a ja to chcem len tak z rozmaru... No je toho vela nad cim vsetkym rozmyslam. A ty uz mas deticky ked sa mozem opytat? :-)

Barbarella

Katuska23147

dôležité je to, čo chceš ty a ako to cítiš ty, nie to, ako sa cítia alebo budú cítiť tí ostatní...
ja mám 29, možno v čase operácie už 30 a som rozhodnutá ísť do toho...
ja som počula, že je to veľmi individuálne, niekto to po kojení potrebuje opäť vylepšovať, niekto vôbec nie, myslím, že toto sú len veľmi ťažko predvídateľné veci a to ti ani doktor nepovie...
keď som bola na konzultačke ja, bola tam ,,pani,, asi 40-tnička a bola šťastná, že ide do toho a mala som pocit, že nemala žiadne mindráky, že je to už na ňu neskoro...
hlavne si uvedom, čo chceš ty ! to je podstatné ! (a teraz tým nemyslím len prsia) :-)

Katuska23147

Rita149

dakujem za reakciu, no nic budem si to musiet rozmysliet sama :-) No ja deti neplanujem, otazne je co sa pritrafi a co frajer ci bude chciet a kedy...A mozno sa aj rozideme. Ach jaj strasne chcem, ale kym sa dostanem na rad k doktorovi budem mat uz 28...ach to si tie prsia moc neuzijem. Otazne je ze kolko by ochabli kojenim, ja si myslim, ze snad nie moc.