Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Rita,
ano presne tie som si nasla aj ja :) ale dakujem, tie maju 4,5 tusim projekciu. Som al z toho magor fakt, lebo aj teraz ako pise Babymica, tak som si vsimla aj u inych s velkymi implantatmi, ze sa im to az tak nezvacsilo. Nech uz je ten jun a tieto myslienky skoncia :)

Babymica09,
dakujem za radu, no som zmatena, lebo sledujem to tu stale a vsimam si, ze kto co pise o kolko sa im zvacsili, ale asi je to velmi individualne podla stavby tela, ja mam uzky hrudnik, tak si myslim, ze mne by to asi aj spravilo celkom, mam tak 51-2 kg, ja som sa len toho zlakla, ze tu baby od dr. Cervena maju 70D pooperacne s ovela vacssimi implantatmi a nepocula som teda ze baba s 300 mala taku podprdu vobec...

gossip_girl

Rita,
ano presne tie som si nasla aj ja :) ale dakujem, tie maju 4,5 tusim projekciu. Som al z toho magor fakt, lebo aj teraz ako pise Babymica, tak som si vsimla aj u inych s velkymi implantatmi, ze sa im to az tak nezvacsilo. Nech uz je ten jun a tieto myslienky skoncia :)

Babymica09,
dakujem za radu, no som zmatena, lebo sledujem to tu stale a vsimam si, ze kto co pise o kolko sa im zvacsili, ale asi je to velmi individualne podla stavby tela, ja mam uzky hrudnik, tak si myslim, ze mne by to asi aj spravilo celkom, mam tak 51-2 kg, ja som sa len toho zlakla, ze tu baby od dr. Cervena maju 70D pooperacne s ovela vacssimi implantatmi a nepocula som teda ze baba s 300 mala taku podprdu vobec...

Mery NR

baby viem, že trošku od veci ale kam sa chystáte na veľkú noc s detičkami? nemám žiadne nápady keďže má byť špatné počasie, jedine wellness ma napadá, len ešte nemám žiadne plavky.. no dnes asi zbehnem kúpiť niečo pekné kriklavé :-)

Mery NR

tia001
gratulujem :-) takže máš doma dvojitú radosť, aj prsíčka aj bábeno. neboj sa, komplikácie určite nebudú. doktori neodporúčajú kvôli tomu rok po opke lebo sa prsíčka ešte stále tvarujú a usádzajú, takže skôr z estetického hľadiska ako zo zdravotného. teš sa! bude všetko ok, držím palce :-))

BABYmica09

Gossip_girl

ja som mala cez prsia pred opkou tiez 81cm , mam 400 ml VP a teraz mam cez prsia 89, cize neboj sa toho, urcite nebudes mat vela s 300 ml

samanta1972

Baby ako sa dostanem do Galerky, niekedy do islo cez Livu , uz mi to nejde , dlho som tu nebola, asi dva roky , teraz idem na korekciu prs, rada by som si pozrela nejake fotky Vas, co ste boli. :-)

Majka1910

Neboj nic sa s nimi nestane, vsetko bude v poriadku. teraz si aspon mozes uzivat obidvoje - aj prsia aj babo :D
tak drzim palce

Tia001

Majka dakujem :)

ja nechapem snazili sme sa 2 roky a nic zrazu pojdem na OP a zostanem tehotna, tesim sa a velmi len mam vycitky ze ci som urobila ja dobre ze som sla na OP. Manzel povedal ze preto sa to stalo lebo som uz nemyslela ze prirodzene otehotniem a venovala som sa prsiam :D su uzasne no uvidime co s nimi urobi to tehotenstvo :) tak drzte palce budem to potrebovat