Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

Katuska23147

moja ja budem mat par dni po opke kraasnych 35 a ze jaky darcek si dam :-)) myslim, ze na splnenie snov nikdy nie je neskoro!!! roky vobec nie su dolezite :-))

wauka

petulienka
s tou poslednou fotkou si zabila ,neskutocna fotky a celkovo hneda,tmavovlasa,potetovana ruka,ako ja:) mas 450 ja budem mat len 400

wauka

petulienka
s tou poslednou fotkou si zabila ,neskutocna fotky a celkovo hneda,tmavovlasa,potetovana ruka,ako ja:) mas 450 ja budem mat len 400

wauka

petulienka

wauka

petulienka

wauka

petulienka

wauka

petulienka

Petulielienka

Wauka
Si poklad,ďakujem ti veľmi pekne,ani nevieš ako si mi potešila,aspoň niekomu sa páčia ;-)) tvoje budu stokrat krajšie lebo máš pekný zaklad

rita149

Katuska23147

ja mam 29 rokov v septembri budem mat 30.Doktor mi povedal ze to že som nerodila nehra ziadnu rolu v tom či si dam teraz prsia.Babo planujeme tak o rok ak sa samozrejme podarí.Takze smelo aj ty do toho, ked chces prsia nemas na čo čakat!!!Budes to stale odkladat z roka na rok a nebudes ich mat nikdy, viem to podla seba, tiez som to odkladala az po dietati atd. a nakoniec som sa objednala u Mudr.Červeňa a teraz som štastna ze to mam za sebou, jedine čo lutujem je to že som mala ist davno!