Rita,
vsak to, toho som sa zlakla vies ze 70 D a vacsina bab tu to tak aj ma, ze ked maju to D maju aj E, ja by som chcela tak B, C a hlavne keby som bola natom ako ty tak 300 dam asi bez vahania, ja mam 82 cez teraz a preto aj vymyslam, lebo sa bojim aby som sa viac netrapila ze mam nejak viac velke prsia a predsa je to aj taka suma, ze este vobec neviem ci do mojho terminu na ne aj budem mat, ale termin u Cervena si nemozem nechat ujst :D
Ja som si nasla presne take rozmery ako ma ta 300 VP, takze by mi to nemalo ist do vysky, ale len obvod mensi, lebo ked som si skusala take umele prsa, tak tych 90 mi sa uz zdalo na mojom telicku teda dost, ale zas vsetko skresluje tak preto neviem..
Zuleko,
vobec to neberiem v zlom, keby som mala plne B, tak ani na opku nejdem, no ja mam polky a aj ked ma niekolko rokov stale odhovarali, povedala som si ze zijem iba raz a chcela by som mat vacsi prsia pre seba. No a ty mas krasne prsia, no na mna uz dost velke a vidis ty chces ist este do 600, no tak ja som asi opacny pripad. Ale zas ked uz dam tolko penazi tak chcem aby to bolo akurat...