Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

tia
gratulujem ti, nepoznam ale nikoho komu by sa takto postastilo hned po opke. Mne na konzultacke doktor hovoril, ze do roka by sa otehotniet nemalo, ale ze ak by nahodou tak ze by nemal byt ziadny problem.

Tia001

ahojte, tak neporadite? nepoznate ziadnu babu ktora hned otehotnela? Ved tu nemozem byt prva , ja len chcem vediet na co sa pripravit alebo ci to pojde normalne bez problemov :) dakujem

Majka1910

baby,
aky je rozdiel medzi 330 nagor SP a 310 eurosilicon SP, teda ak vobec nejaky je?

zuza
gratulujeeem, uz si mozes len uzivat

rita149

gossip_girl

take rozemry ako maju 300vp nagor, maju 250sp nagor.Alebo 235sp ES.Vies viem to preto lebo ja som mala najkvor ten stredny navrhnuty, ale kedze som nemala ziadne prsia tak chapeš ze ja som chcela praveze vacie implantaty, lenze ja som mala 75cm pred opkou to sa neda s tebou porovnat. Pooperacnu som mala 70A a teraz nosim 75B,C.

zuza265

čaute baby
tak od včera som už aj ja zmenená. Včera to bolo zaujímavé asi mám alegriu na niektorú zložku liekov, tak mi bolo zle na žalúdok, ale potom mi pichli iné a už je to ok. Inak tie tlaky sú teda poriadne, dnes asi bude preväz, tak uvidíme ako to bude vypadať a čo to spraví. Som v šoku ako sa stav z hodiny na hodinu zlepšuje :)

gossip_girl

Rita,

vsak to, toho som sa zlakla vies ze 70 D a vacsina bab tu to tak aj ma, ze ked maju to D maju aj E, ja by som chcela tak B, C a hlavne keby som bola natom ako ty tak 300 dam asi bez vahania, ja mam 82 cez teraz a preto aj vymyslam, lebo sa bojim aby som sa viac netrapila ze mam nejak viac velke prsia a predsa je to aj taka suma, ze este vobec neviem ci do mojho terminu na ne aj budem mat, ale termin u Cervena si nemozem nechat ujst :D
Ja som si nasla presne take rozmery ako ma ta 300 VP, takze by mi to nemalo ist do vysky, ale len obvod mensi, lebo ked som si skusala take umele prsa, tak tych 90 mi sa uz zdalo na mojom telicku teda dost, ale zas vsetko skresluje tak preto neviem..

Zuleko,
vobec to neberiem v zlom, keby som mala plne B, tak ani na opku nejdem, no ja mam polky a aj ked ma niekolko rokov stale odhovarali, povedala som si ze zijem iba raz a chcela by som mat vacsi prsia pre seba. No a ty mas krasne prsia, no na mna uz dost velke a vidis ty chces ist este do 600, no tak ja som asi opacny pripad. Ale zas ked uz dam tolko penazi tak chcem aby to bolo akurat...

Zuleko

Gossip_girl
a ešte k tým pooperačným podprsenkách,napríklad v Chirmede vôbec nedávajú také pooperačné akú by si mala mať výslednú veľkosť ja som mala 75 B,a známe mali 75 A a výsledné majú C,D :-))

wauka

Tia001

gratulujem .))

Baby
tak odber je zamnou, krv , a moč som odovzdala,,,zajtra budu vysledky dufam bude vse ok kedze som bola chora,,ale uz mi je uplne ze dobre este troska kaslem ale minimum...tak smelo idem do toho

mozem sa spytat kolko stoji interne vysetrenie predoperacne zvlast?lebo odber, moc a rozbor mi dnes spravili a v pondelok idem este na predoperacne cca koľko eur

Tia001

Ahojte, tak baby dnes mi ukazalo dve ciarky takze asi som tehotna mam presne 7 tyzdnov po OP, je to brutalne lebo sprvu bolo problem orehotniet a zrazu ked tomu nevenujem cas hned sa to stane. Mate niekto skusenost? Viem ze sa odporuca otehotniet neskor ale zadarilo sa vynimocne neplanovane.