Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

leluska69
praveze ja mam termin 25.6. takze koniec juna. Presne ja tiez stresujem ci budem potom ok na dovolenke. Ale ako chces, ty sa rozhodni. Nebudem ta nejako prehovarat, aj ked mne by ten tvoj termin vyhovoval. a co kedy idete na dovcu?

leluska69

Majka
ved ty mas nejako 15.6.nie?Ja som dnes presla asi 200stran dozadu co tu pisete a uz mam v tom halusky:)No a to budem asi niekde daaaleko:)Len zakon schvalnosti bude ak sa nebudem regenerovat po opke ako planujem a potom let a dovca bude len o lezani a davani si pozor na vsetko a to by som nechcela tak stale zvazujem ci prelozit opku ci posunut dovcu alebo to nechat tak jak je a mysliet na to ze vse bude OK tak jak ma... asi mam uz predoperacny stresssss...

Majka1910

leluska69
ako myslis na konci ktoreho mesiaca?? Prosim ta keby nieco fakt mysli na mna a drz mi ten termin, lebo mne by prave tiez kvoli dovolenke vyhovovala opka skor v maji.

leluska69

Majka
zvazovala som to stale, ale keby si ho mala na konci mesiaca tak by som mozno brala ale v polke mesiaca mi to vobec nevyhovuje to radsej risknem a pojdem na termin lebo myslim ze sa mi nepostasti ze by som co i len o tyzden sla skor... :/

drndula

Babymica,

To Je veru,naša Lucyyyyy...riadna supa!!!!Ja závidím...aaaaa...;)) ale čoby som chcela,Ved otec mi vzdy povedal ze som bola taký poskrabok...tak lucy robili rodičia s vervou...;)))))