Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

gossip_girl

katke to spravilo preto menej ako mne a adke , lebo ona ma stredny profil a ten ide viac do širky a nie do vysky, takze to moze byt aj tym.
chapem ta ze si nerozhodna, ved nechodime na prsia ako do potravin na rožky :-). ja som nemala zidne prsia tak ja som bola rada ze sa mi tam tych 300 zmesti, ja som mala pooperacnu aj adka 70A a ty 70D, takze musis s tym ratat ze tie prsia budu vacie.
kazdemu sa ine prsia pačia, to je tazko si dat radit, niekto je za vacie niekto za prirodzenejsie.Sprav tak aby si hlavne ty bola spokojna!

lenpetra

baby ahojte

museli si k opke okrem papierov z predoperacneho doniest aj "dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti"? Kamoska mala dnes opku v interkliniku a musela to priniest a mna u nich tiez caka opka 30.4., tak som trosku zaskocena :/

Zuleko

Gossip
Jasné veď je dobre ,že si o tom zisťuješ info..ale podľa mňa s 300 ml budeš mať pekné prsia,svoj základ máš,ale nie je zas extra veľký,nie sú to napr.blné Béčka teda aspoň podľa foto(nie v zlom),takže z toho usudzujem že ti tých 300 ml neurobila obrovské prsia,nemusíš sa báť smelo do toho!Držím palce:-)

gossip_girl

Zuleko,
Dakujem za radu, no som nerozhodna v tomto, lebo oredsa nie to zvacsenie pier napriklad kde ked ti je malo hned das viac, na druhu opku by sim nerada isla jedine keby to bolo nutne po dietati. A asi tolko aj vymyslam lebo si o tom viac zistujem a opku mam az v juni

petra 001

ahojte baby,mam taku otazocku,koli narkoze musia is gel.nechty prec alebo nie?tak ma to napadlo.ja uz to mam za 4 dni,takze sa tesim.akurat sedim na letisku a cakaaam a cakaaam lebo lietadlo ma 4 hodiny meskanie.fasa nie? a s malym to bude zabava no.

Zuleko

Gossip
Ty základ máš ale nie sú to žiadne veľké prsia,čiže si daj v pohode 300ml a budeš mať pekné prsia.

Zuleko

Gossip
toľko vymýšľaš,že až dovymýšľaš:-)NIKDY nebude ten istý implantát vyzerať na 10 ženách rovnako,ale na každej INAK!!A to môžu mať rovnakú váhu a výšku..riaď sa tým čo ti povedal doktor, a nie tým,že Rite to urobilo o 10 cm viac:-)))

gossip_girl

katka 54,

pisem az terat, lebo som nemala vobec cas,

no budem mat 26 a nie som znamenie vah, keby si myslela :D

Ritu aj Adku mam napozerane az az :) Aj oni maju kazda ine aj ked maly taky isty zaklad a preto sa bojim ked ja ten zaklad mam a ma sa mi to zvacsit o 10 cm tak to by som mala az 92 preto vymyslam vies? :)

No a doktorko mi na prvej konzultacii povedal ze aj 300 na mne budu velke a vtedy mi chcel dat aj okruhle, no ked som sla v decembri na dalsiu konzultacku, tak hovoril, ze mi daj tie anatomicke ako chcem a ze 300 lebo pod mensie uz ani nedava, no a ked povedal tu velkost pooperacnej ze 70 D tak to ma ohromilo. Len nechapem jedno, ze tebe sa zvacsili prsia o 5 cm a rite o 10