Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitty1

Pridte sa pozriet aj na nase nove forum o plastickej chirurgii na:

plasticka-chirurgia.eu

Mame novu zamknutu fotogaleriu na heslo.jedinu svojho druhu u nas.

Katuska23147

Babuly,

tak ja uz som na 100% rozhodnuta ze idem do toho, uz len bojujem s okolim lebo kazdy ze je to zbytocne... Akurat by ma zaujimal Vas nazor ci nahodou neviete, ze ked budem mat konzultacku ze co sa tam robi. Ja si to predstavujem tak, ze poviem svoju predstavu, samozrejme mi povie doktor rizika a potom mi vyberie velkost a ta sa objedna? A co ak od konzultacky ubehne pol roka do operacie a mne sa zmeni hmotnost? Neovplyvni to velkost implantatov? Nerozumiem tomu ze objedna sa velkost pre mna a pocas opky sa este doktor rozhoduje ake vlastne da...

BABYmica09

Gossip-girl

Hej ja som bola normalne prekvapena, na internom sa ma pytala internistka ze kolko vazim ja ze asi 50 a som sa odvazila a mala som 48 kg, ja som zo stresu pred opkpu malo jedla aj som dva tyzdne pred mala chripku,schudla som dve kila.inak som aj malicka mam 165 cm .
Prsia kazdym dnom odpuchaju, nakukam na ne kazdy den a zakazdym su ine tvarovo, aj pooperacna mi je uz volna.. Tak najviac odpuchli asi 10 den po vybrati stychov co som zaregistrovala.. A aj som sa zacala ovela lepsie citit po 10 - tom dni, to je asi taky zlomovy den:)

wauka

gossip

ani ja sa nevyznam do odbornych veci povedala som mu laicky co chcem,,,viem ze mi da vysoky profil + alebo ako mi to vravel,,hlavne nech su velke a gulate a krasne,,,petulilienka ma presne take podla mojich prestav alebo aj lilabmw

gossip_girl

wauka,

ty mas mat 5,1 projekciu so 400? Tak ja som z toho blaazen :) Ja sa tomu asi tak nerozumiem teda vobec nie je do mentorov, ale kym pojdem ja na opku, tak budem asi profik haha:D

Drzim palce, ked ta len hrdlo boli, tak myslim no problem, daj si strepsils na cmulanie mne to pomoze, no keby ti to malo prejst do niecoho horsieho tak asi nie, to musis s nim konzultovat, drzim palce

gossip_girl

Babymica09,

pozerala som tvoje, tak poviem ti to su teda prsicka, pekne :) no nepovedala by som ti 48, lebo ja mne sa zdaju moje stehna aspon chudsie, myslim si ze ti budes mat pekne tie prsnicka :) A este sa ti zmensili od toho 9.teho dna ci tam si myslela ze su mensie? A ty mas okruhle? A aj prsia pred sa mi zdali vacsie ako moje inak a to mam 82 cm teraz.

wauka

gossip

neviem presne ale viem ze 5 celych nieco ....mam znacku Mentor, gulaty implantat 400ml a idem k Očenášovi za 7dní..ale neako ma hrdlo bolí inak už nič mi nie je hádam to nebude vadiť

gossip_girl

wauka,

ku komu mas ist? projekcia je to o kolko sa ti zvacsia prsia ze dopredu o 5,1, ale na obvode 10,2. Aku velkost mas a znacku?

Ja mam mat 5,4 a trosku sa toho bojim...

BABYmica09

Gossip-girl

Ja mam teraz 48 kg, aj ja som utla a poviem ti ze po opke ked som sa videla v zrkadle som bola v soku ze ake obrovitanske prsia mam! Aj baby mi hovorili ze budem este rada ze su take.No teraz kazdym dnom sa zmensuju odpuchaju a ja uz nechcem aby sa viac zmensili:D
Poslala som novu fotku do galerky , ked ju zajacik prida pozri si , vazne nie su az take velke , nechod pod 300ml ak ti mozem poradit