Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

gossip_girl

mne napísal Dr.Č do objednávky implantátov eurosilikon 310 ml stredný profil a pooperačnú podprsenku 65 C

lilabmw

drndula praveze som sa ja pytala ci si ich mozem nechat a som povedala ze barskedy v nich zaspim aj na 2,3 hodky takze v pohode ,a oni ze tak si ich teda mozem nechat ked chcem.:-)

drndula

Lilabmw,

No u dr.červena pre istotu vsetko dolu,preč,očenáš he teda borec kef aj šošovky ti nechal...alebo nevedel ze ich máš?

cucik8881

lenpetra

ahoj, neviem ci sme si uz pisali..mam z toho gulas :-))
ku akemu doktorovi ides?
aku znacku,druh budes mat?
pytam sa preto lebo idem 18. aprila do interklinik :-)

lilabmw

petra 001
drndula

Fiha ze všetko dole tak ja u Očenasa som mala obidva piercingy a nikto nic nehovoril a gelove som si dala pre istotu dolu a prisla som taisto nenamalovana.A dokonca ma operovala so sosovkami na očiach :-)

zuza265

Majka1910

dakujem, ešte to celkom bolí, teda skôr ten tlak je nepríjemný ale tak aj včera som už zašla všade :)