Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Petra001
A ku komu ides? Drzim palceky zajtra

Zuza
S tymi domacimi pracami opatrne. Ten kludovy rezim 10dni je opodstatneny! Oddychuj,prechadzaj sa doma a zas oddychuj. Nic ti neutecie. Tie prve dni nie je dobre moc sa zatazovat,nech sa velmi prska neprekrvuju. Aj kvoli rezom. Sama budes citit kedy vladzes.

petra 001

dobre ranko,

takze ja som dnes bola na konzultacii,takze moje prianie sa mi splni,400 ES,gulate pod sval a to zajtra:) pan doktor velmi zlaty,prijemny,povedal ze mam dobru symetriu prs,ze anatomicke by mi ani nedaval,ze gulate sa mi urcite krasne hodia na moju postavu.takze sa tesim na moje nove kamosky,co budem mat zajtra.potom poslem foto.

lilabmw

ZUZA 265 neboj urcite budu pekne.Ja som ich videla prvy krat na 6 den po opke v obväze este ale to sa mi moc nepacili az teraz s odstupom vidim ako sa stale tvaruju.Tak sa nezlakni ked nahodou nejaky dost opuch modrina alebo tak ,ja som sice nemala modriny ani nejaky vyrazny opuch ale verim ze este stale su trosku spuchnute.Ale dufam ze uz sa nezmensia teraz mam sice pocit ze sa zmensili ale obvod co som si merala mam stale rovnaky tak asi so si na ne len zvykla :-) Zajtra si idem kupit prvu podprdu tak sa tesim :-)

zuza265

lilabmw

som v Brne u Dr. Hrbatého, písal aj nejaké články na omlazení.cz. Je to tu super a dosť luxus. Chodia sem samí rakúšania a nemci. A ja som si ich ešte nevidela, dnes mi až zložia obväzy, tak sa teším, že čo ako a založia tú podprsenku... sa neviem dočkať. Fotka bude hned ako bude možné :) snád to bude teda penké :)

lilabmw

tak budeš mat super prska ked si aj nejaky ten zaklad mala :-) tak ešte par dni vydrz a uz to bude ok.Mas to pod sval alebo ako ja len čiastocne?U koho si bola Dr. Cerven?Kedy das foto hm?

zuza265

lilabmw

mala som také menšie alebo normálne dvojky...
presne v galerke som si ťa pozrela :) teším sa, takže vydržať už len pár dní a bude to ok :) teraz stále, ked vstávam mám tam tie tlaky ešte... presne tie balvany

lilabmw

Zuza 265

tam ich máš pekne kde myslis v galerke? :-) jej dakujem no stale sa menia a tvaruju a mam pocit ze su stale krajsie zo dna na den.Som 3 tyzdne po.nie nic neboli nic necitim uz od 7 dna po opke ani neviem ze ich mam.Akurat pred 3 dnami somm mala pocit akoby sa mi tam nieco pri predklone prelievalo ale uz to preslo ale inak nic vsetko super.Uz sa konecne tesim tak len pekne vydrz stoji to zato.Prve dni som aj lutovala ako ma to bolelo ze som sa nato dala ale teraz uz s odstupom casu som strasne rada ze som sa nato dalo :-) tak sa tes z toho aka budes kocka cez leto :-)