Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Majka1910,

no ja mam ist tiez k Cervenovi koncom juna :) A ty ides do BB? Ja do PK...INak no ja keby som sla do tych 250 tak by som mala 4,5, podobne ako ty...A neboj urcite sa uvolni aj nieco skor ked nato budes mysliet :)

xantipa163

mahulienka
ja uz to dvojite prsko u teba nevidim.
Ale som si vsimla tvoje dlheee nechty...este si si nepichla do oka? :-)))
Ja ma tiez spravene nechty, ale kratsie ako ty a mam co robit s nimi niekedy, nech si deti nedoskriabem, ked ich sprchujem. :-)

fekynka

Ahojky babuľky,
ja som tu nová chcem sa spytat ako sa dostanem do galérie aby som si mohla omrknuť vaše nové prsia :-).Ja som bola tiež pred týždnom na konzultačke a dohodla som sa s doktorom na 400ml,vysoký profil,100% naplnené.
Dakujem za odpoved

zuza265

drndula

už mi priatel zohnal ten flector, takže super. A svrbí to už teraz strašne pchám tam občas trošku pršteky ak sa dá aspon dačo, inak aspon rukou šúcham, inak behám ako srnka, vstávam z postele vcelku v pohode už bez pomoci. Som ešte na klinike, mám polohovatelnú postel iba stlačím tlačítko a už idem :) Ale už to používam, len na chrbát, ked ležím, ked ma už bolí, dvíham sa aj bez toho už :) ale kašlať velmi nemôžem :D

lilabmw

drndula ja neviem asi hej ale 35 eur je dost za 4 ks.Do 20eur som ochotna zato dat tak neviem ci to nakoniec kupim.