Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Zuza 265

tam ich máš pekne kde myslis v galerke? :-) jej dakujem no stale sa menia a tvaruju a mam pocit ze su stale krajsie zo dna na den.Som 3 tyzdne po.nie nic neboli nic necitim uz od 7 dna po opke ani neviem ze ich mam.Akurat pred 3 dnami somm mala pocit akoby sa mi tam nieco pri predklone prelievalo ale uz to preslo ale inak nic vsetko super.Uz sa konecne tesim tak len pekne vydrz stoji to zato.Prve dni som aj lutovala ako ma to bolelo ze som sa nato dala ale teraz uz s odstupom casu som strasne rada ze som sa nato dalo :-) tak sa tes z toho aka budes kocka cez leto :-)

lilabmw

tak ja som dreny vobec nemala som ich tyzden v obväze mala az potom na kontrole mi ich dal dole.A tiez som chodila sama uz na klinike na WC aj jedla som sama vsetko len to vstavanie ma ukrutne bolelo strasne palenie a tlak a bolest vsetko dohromady ale to len tych prvych 5 dni potom uz ani nie.A na prechadzke ani neviem ale asi 7 den tusim ked som isla k Dr.na kontrolu a to sa mi zdalo ze mam dva sutre na hrudi hrozne to bolo ale tak prezila som to.Ale prvy tyzden som bola stale unavena ked som nieco chvilku robila tak zachvilku som si musela lahnut.A brucho som mala hrozne nafuknute jak 6 mesiac tehotenstva :-)

lilabmw

to je normalne ze svrbi a to je dobre ake mas implose?Ja mam pocit ze su zo dna na den krajsie a to som velmi rada :-D

zuza265

lilabmw

po akom čase si bola na tej prechádzke, ako ja už od prvého dna chodím na wc a aj teraz najesť sa idem normálne ku stolu aj prezliekanie je v pohode. Cítim tie tlaky ale to niektoré mi robia ešte dreny a silno stiahnuté obväzy, tu ich tu radšej nechávajú dlhšie, na klinike som totiť do štvrtku

lilabmw

ZUZA 265
Po tyzdni som uz zacala pomaly fungovat nalozila som pradlo do pracky vyvesala a nieco lahko spravila riad umyla ale opatrne ale islo to.A o dva tri dni uz som fungovala uplne bezne za 10 dni som uz aj soferovala aj ked opatrne ale v pohode sa dalo

lilabmw

ZUZA 265

jasne podla mna ale tak kazdy to ma inak niektore maju bolesti aj 2 tyzdne ja som mala len prvych 5 dni potom ma ešte dva dni chrbat bolel a po 7 dni uz ma nic nebolelo.Ake mas ty stavy a bolest?A ja som sa az tak velmi ani nesetrila a to aj Dr.povedal ze zase nemam cele dni len lezat ze treba sa pomaly a zlahka a opatrne zaclenovat a tak som aj robila.Prva prechadzka bola ako s dvomi balvanmi na hrudi co ma tahaju k zemi ale zvladla som to :-)

zuza265

Drndula a lilabmw

ako dlho vám trvalo to, aby ste robili nejaké minimálne práce ako navariť si, za pc si robiť nejaké veci atd?