Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Babynica,

Noo,Je to tak že zase sa raz potvrdilo,ze jeden typ a velkost urobi rôzne hrudniky..a he to aj od základu pred op..ale krásne ich máš,možno Mam vacsie,ťažko povedať,fotky dosť skresľujú..chcelo by to vidieť naživo Hihi.kedy máš najbližšiu kontrolu?

Barbarella

zajacik_006

presne tak, ja som si to dala len raz a viac som neskúšala, asi som mala príliš veľké očakávania, ako to bude po jednej aplikácii vyzerať, takže po viacnásobnej aplikácii to môže byť fakt rozdiel, neviem posúdiť...

zajacik_006

Barbarella
tak si si to dala len raz a potom už si neskúšala? A malo to potom význam na tak krátky čas?

Mery NR

baby, klobúk dole. prekrásne prsíčka :-)
mahulienka
ako bolo na kontrole, to dvojité prso ti už zmizlo, že? lebo na fotkách už nie je vidieť, máš úžasné prsia :-))ja idem až 17.04, ale mne už tiež mizne, len keď sa zohnem trošku vidieť. čo ti povedali, od čoho to bolo?

Barbarella

zajacik_006

ja som si dala na čelo, mám tam dosť výrazné mimické vrásky...trvanlivosť cca 6 týždňov...pravdupovediac, myslela som, že to bude mať lepší efekt a hlavne, že to vydrží dlhšie...
čo bolo na tom pozitívne, bolo to, že som vtedy ozaj ani len trochu nemohla pokrčiť čelo, takže som sa nemusela kontrolovať, či ho práve nekrčím...
efekt je určite výraznejší aj trvácnejší, ak to človek absolvuje viackrát do roka...

zajacik_006

DDievčatá teraz odbočím od témy. Je tu niektorá z vás,ktorá si dáva botox? Ak áno,na akú partiu tváre si to dávate aplikovať a aké máte skúsenosti?

gabuliacik

Zuza265
Blahozelam k novym prskam. Neboj,uz len lepsie ti bude. Veeela oddychuj a nechaj sa obskakovat.

Baby,
Dnes som bola na kontrole. Tak moje prska maju uz 10dni a velmi sa z nich tesim. Zajtra pofotim,aj jazvu. Vsetko je ok,doktorko bol spokojny,tak som aj ja.