Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ja teraz citam tak mas vlastne pred alebo po lebo dole pises že este 6 dni a hore mi pises ze cakas kedy ti stehy vyberu som z toho jelen :-D hehe

lilabmw

wauka

tak ja som mala samovstrebavacie takze toto je v pohode.Uz chrasticky mam opadane dnes idem kupit nieco cim prelepim jazvicky a idem sa solarkovat prvy krat po 3 tyzdnoch tak sa tesim ,po 3 tyzdnoch som pekne vybledla akosi :-) no idem kupovat uz podprdu uz mi zacali mäkknut pomaly tak sa tesim uz :-) ako som napisala zavist a budes mat nakoniec 400 to je super ja mam tiez a som rada mensie by som nechcela.A stale sa tvaruju a su krajsie a krajsie :-)ake to teda budes mat vlastne? :-)kedy ides uz?

wauka

lilabmw

no predtym mi stale kecali ze ako okutovali ze si dali 300ml a nie 400ml ale na zvacsenie nemaju prachu,,,vraveli ze raz ked si dam nech si nedavam 300ml lebo potom to obanujem ze su male,,,,teraz ked mi daju 400ml tak ma odhovaraju ze su velke ze budem jak cinska prostitutka...no nechapem asi končím s istymi ludmi
ty sa máš, ty uz podprdu ides kupovat, ja cakam len nato kedy mi vyberu stych aby som mohla ist do solarka,,

Majka1910

wauka
tak super ze mas vsetko v poriadku, uz sa len vytesuj.
Stretla som sa s tym tiez, je to len zavist, ze oni nebudu stredobodom pozornosti, vobec to neries.

lilabmw

wauka to je iba zavist ze aj ty budes mat to si neber osobne ...ides nato tak sa tes.A no nezavidim ti to odpocitavanie ja som bola na tom podobne som sa tesila ale to cakanie bolo hrozne.Ale 6 dni to ti rychlo utečie a už tu potom len napises svoje prve dojmy a pocity :-)

wauka

baby
dnes mam vysledky,,,brut som bola chora, brala som lieky a niako to neovplyvnilo vysledky tak som happy,,,uz som fit,,vcera este ma bolelo hrdlo a dnes nic,,stal sa zazrak,:D :D uz len 6dni,,,to je uz aké odpočítavanie :D
najviac ma štve neviem ci ste sa stým stretli neako som si vsimla ze kamosky sa ztoho netesia uprimne :((( uplne ze ksichty, odhovaracky a neviem co vsetko a pritom aj oni maju

Majka1910

gossip_girl
no co som pozerala tu tabulku na siklienke tak projekcia je 4,2cm. Mne aj doktor povedal ze by sa mi mal obvod zvacsit o nejakych 8cm.
Mam termin na konci juna, ale stale dufam ze mi zavolaju, ze by som mohla v maji ist. Ale tak to uz asi marne dufam :D.
ty kedy a ku komu ides?

lilabmw

Petra 001

tak nakoniec budes mat tie prsicka take ako chces.Ked chces väčsie tak urcite 400 ml ja som strasne rada ze som nedala mensie by som bola sklamana potom z velkosti.Tak drzim palce teda zajtra