Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Drndula

presne aj ja som to tak mala ze neskutocne ma svrbeli prvy tyzden dva.Aj jazvy aj cele prsia a este stale trosicku svrbia ale teraz uz je to fajn predtym som sa az do extazy dostavala ked som sa mohla poriadne poskrabat :-)
ZUZA 265
Ale to je dobry naznak toho ze sa to hoji takze v pohode .Mne pomohol dost na jazvy repikovy caj a tym potierat jemne po odsprchovani.

zuza265

lilabmw

to znamená, že kedže op som mala v pondelok, že ak trvajú cca 6 dní, tak v sobotu by to už mohlo byť celkom ok?

gabuliacik
dakujem ti krásne, idem písať priatelovi, nech mi to zoženie. :)

ste super

lilabmw

ZUZA 265

Ten Flector je v praskovej forme rozpustny vo vode ale je to hnusne jak slak takze si to daj do dzusu alebo niecoho sladkeho.Je to take mentolove ale fakt mi to nechutilo ma napinalo potom uz.A mozes to brat max.tyzden asi to je pekne silne.Ale zabera rychlo to je pravda.Ja som ho brala len 4 dni potom uz bolesti boli take ze som to vydrzala a po 6 dni ziadne bolesti.Tak len vydrz bude to fajn :-)

gabuliacik

Zuza
Urcite si daj predpisat Flector. Malokde ho daju bez predpisu. Je v sackoch,rozpusta sa vo vode. Fakt rychli a ucinny. Kup si aj 2balenia. Drzim palce

zuza265

drndula
tlaky na hrudi mám a na chrbte už až tak nie, lebo prvý den boli aj tam a poridane, teraz už len bolí, ked dlho ležím. Mám tu polohovatelnú postel, takže z nej sa vstáva super ale už by som to zvládla aj bez toho si myslím. Len tie tlaky kým sa kus ustália, ked vstanem...

Ďakujem ja skúsim teda Flector rapid, to je v tabletkovej forme? či kvapky?

drndula

Zuza,

Ešte ťa len bude svrbiet,počkaj..us som mala až take ze som sa škrabala o roh steny ako pes;)))))) isla som z kože vyskočiť,a potom ešte aj prsiA začali,Jaaj,sjkriabala som ich furt,ako keď máš sadru na nohe dlhšiu dobu.máš ah tlaky ba hrudi,a ráno ako vstavas?rozdychavas?opreta o päť vankúšov?

Od bolesti som mala Flector rapid,Je najsilnejší z liekov,zabral vzdt rýchli,cez deň som ho dqvala tesne po op,potom Uz len ba noc,lebo dlho sa brať nesmie,niektorým zaberal Ibalgin,Novalgin atď.čo majú osvedčene.

drndula

Babymica,

No asi buduci tyzden to vyxera nadejnr,zavisi of sofera..kukla som ti ich este dvakrat,myslim,ze su akuerat tvojej postave,mne to tiez moj muž a dr.opakujú,ze vacsie by boli už nepriridzene,ale tak,neviem,ale možno ani nie...jaj,červik he c hlave stale . ;))))

zuza265

drndula

ahooj, dakujem pekne, snád sa splní. Už ma to začína svrbieť a dnes konečne pôjdu dole obväzy, v pondelok som mala opku. Uvidíme ako to bude vyzerať :)

Čo ste brali proti bolesti?

mahulienka

Mery NR dakujem, ono mi to trosku este je vidiet, ale je to ovela lepsie. Mne doktor na kontrole povedal, ze ten sval na tom lavom prsku musi este povolit a ze sa to pekne zaokruhly. Ze sa nemam tolko pozorovat, ale co narobim ked sa bojim toho ci je vsetko tak ako ma byt. Vravel , ze do troch mesiacoch sa to bude pekne tvarovat. On bol spokojny, tak som aj ja. Som rada,ze aj tebe to ustupuje a inac aj tvoje prska su nadherne. Tak budem cakat na tvoju kontrolu co ti na to povie tvoj doktor.