Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Wauka,

Som potom zvedava ba výsledok,máme rovnakú velkost a profilu..;))) red sa,to radostné očakávanie Je super ..;)))

Kamosky treba prehodnotiť,Je to tvoj vkus,peniaze a nemajú čo kafrat a odhovarat TA,VIEŠ FI CHCEŠ TAK SA NEDAJ

lilabmw

baby nemate niekto na predaj tie silikonove naplasti?ja to nemozem zohnat na nete vobec a nieco som zohnala ale tie stoja 35 eur 4 ks.Nemate niekto zeby vam ostali?

drndula

Zuza,

Ešte ťa len bude svrbiet,počkaj..us som mala až take ze som sa škrabala o roh steny ako pes;)))))) isla som z kože vyskočiť,a potom ešte aj prsiA začali,Jaaj,sjkriabala som ich furt,ako keď máš sadru na nohe dlhšiu dobu.máš ah tlaky ba hrudi,a ráno ako vstavas?rozdychavas?opreta o päť vankúšov?

Od bolesti som mala Flector rapid,Je najsilnejší z liekov,zabral vzdt rýchli,cez deň som ho dqvala tesne po op,potom Uz len ba noc,lebo dlho sa brať nesmie,niektorým zaberal Ibalgin,Novalgin atď.čo majú osvedčene.

lilabmw

v pohode ja som bola den pred opkou ešte brutalne cvičit a v solarku a rany sa krasne mi hojili ale to asi aj tym repikom co som natierala teda priatel a ten mi ich aj masiruje :-D Ja uz som 3 tyzdne po opke.Dost to bude boliet asi prve 4 dni a 5 den je zlomovy potom uz to bude lepsie a lepsie.ja si myslim ze ten 6,7 den by si uz nieco uvarit lahke mohla zvladnut ja som si spagety doma varila ale moc dho som ten 6 den nevydrzala na nohach este som bola potom strasne unavena stale.7 den som bola na prechadzke lebo som isla k Dr. a to bol des teda jak s dvomi sutrami na hrudi ktore ma tahaju dolu ale vydrzala som to.A 10 den som uz soferovala ale tak kazdy to ma inak.Ale ja myslim ze ked ti daju taky velky implos ako mne na prvy krat do tak maleho zakladu pocity budes mat podobne ako ja :-)

wauka

lilabmw

no ja uz pre opkou 2tyzdne som nechcela riesit solarko neviem preco nechcela som drazdit tu kozu ked ju budu rezat :D moja blba teoria :D a ty si uz 2tyzdne po OP hej? ako ti je? kolko dni ta to bolelo? viem ze je to individualne ale tak neviem ako budem varit a pod :D priatel zahynie :D

lilabmw

a ked mas podobny zaklad tak vysledok by mohol byt dost podobny.Teraz mam cez prsia 95-96cm celkom dost.Ale nepamätam si kolko som mala predtym sa musim Dr.opytat.Ale spravilo mi to dost cm kazdopadne ...:-)

lilabmw

wauka
aha v pohode som si myslela :-D no som hneda este trochu ale to preto lebo pred opkou som isla tri dni po sebe aby mi to opalenie vydrzalo a dnes konecne pojdem uz len este spekulujem cim tie jazicky zalepim.A ano v LE ma operovali ale konuzltaciu a kontrolu v Ba nakolko byvam v BA.A tiez mam uplne na chlp tie iste implose aj VP.A pyzamko ja som tiez nezohnala na zapinanie mala som normalnu nocnu koselu na zapinanie asi na 6 gombikov takze nebola cela na zapinanie a inak vobec som ju nevyuzila nakolko som sa na izbe zobudila v pooperacne podprde iba a v gatkach tak ma aj operovali v gatkach takze koselu som nepotrebovala vobec skoro iba pred opkou na izbe :-) a interne?nic odmera ti tlak srdce popoucuva opyta sa ta na par otaziek a hotovo na klinike vypises papier este choroby ci si bola chora ci beries lieky ci si alergicka a tak a to je vsetko nemusis sa nicoho bat.:-)

wauka

lilabmw,,,

ja pisem jak jelen uz som cela happpy tak sa mi ruky trasu :D :D idem az buduci tyzden v stredu....tak som to myslela ze ked budem po OPKE len nato budem cakat kedy budem moct ist do solarka :))

wauka

lilabmw

no podla fotiek si stale pekne hneda :)) tak Ocenas asi aj mne da samovstrebavacie,,,ty si bola v leviciach u neho? aj tu byvas v LV? no budem mat Mentor 400ml vysoky profil + gulate implose,,,ty mas tiez vysoky profil? idem 11.4 o 8mej rano mi to spravi ...len este nemam take pyzamko v predu na gombiky :D a 10.4 idem este na interne vysetrenie,,tam mi co budu robit?