Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

arri Drndula

No ja tiez som v tej faze ze som neni na sto percent rozhodnuta ale asi pojdem. Lucy1990 bola u minarovica ci ako sa vola, ale to mam dost daleko tak mi ostava Otcenas.daj vediet ak sa rozhodnes ze pojdes. Ja sa najviac bojim pripadnych komplikacii ze sa to bude posuvat

BABYmica09

Xantipa163

To nemam podlepene, to je len oblepene aby rychlejsie odpuchlo po okrajoch

A dakujem to mam svoje pery, chcela by som dat permalip do hornej, mozno buduci tyzden . Ak pojdem dam vediet :)

BABYmica09

Drndula

Fakt? Sla by si aj do vacsich? No ja teda o tom zatial ani zdaleka nerozmyslam.., ale ked clovek nikdy nevie:) mozno o par rokov po detoch :)

mahulienka

Xantipa nie to dvojite prso uz nieje vidno, ale este v jednej polohe ho ja vidim no je to ovela lepsie ako to bolo. Aj doktorko vravel, ze to zmizne. Ano mam dost dlhe nechty, ale ja uz mam velke deti tak tam problem nieje. Jediny problem mam s vyberanim karty s bankomatu;))

Majka1910

gossip_girl
a kedy presne ides? ja 25.6. a ano ja idem do BB. a ty sa medzi akymi rozhodujes? skus tie vacsie, ked tu skoro vsetky baby pisu ze po case lutuju ze nesli do vacsich. alebo sa porad este s doktorom..