Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

adyka
vobec sa neboj, urcite nebudu velke, ja mam 170cm, 55kg, mam 400 a vobec niesu velke. Co sa tyka chrbtice rychlo si zvyknes, onedlho ani nebudes vediet ze ich mas ;-)

adyka

Lenpetra
vďaka za Tvoj názor :)Inak ja mám kvôli skolióze aj asymetrický hrudník, takže preto som sa rozhodla to takto riešiť a tiež mi povedal,že na mne by si vedel predstaviť aj 400ml, ale musí vyrovnávať tú asymetriu a do jedného by v pohode dal 400-ku, ale vraj do druhého prsníka by to už nešlo....tak sme ostali max pri 350ml, len mám strach,či to chrbátik v pohode zvládne :) Ešte raz ďakujem, krásny dník a držkám palce, nech Ti to dopadne dobre.

lenpetra

adyka

Ahoj, ja mám 178 cm a aj keď mi navrhol 320, presvedčila som ho na 350.. keby sa dalo, idem aj do 400, ale vravel, že by to už nevyzeralo dobre, tak to beriem. Určite choď do maxima.. veď keď už to stojí toľké prachy, tak nech to stojí za to :)

adyka

Ďakujem kočky, rozhodla som sa pre Dr. Fábryho, odporučila mi ho jedna známa, urobil jej veľmi pekné prsia a inak bol veľmi zlatý,tak snáď to bude OK :)

menndy

Barbarella

A mozes mi povedat preco ti dal ten termin az tak neskoro..:( to isto da aj mne.. ale chcela by som to sakra cim skor a tak dlho cakat.. joj to je strasne.... a co ti nato povedal? neni to moc riskantne??

zajacik_006

adyka
vôbec nemaj strach,že budeš mať veľké prsia pri tvojej výške,ti ešte nebolo málo tých 350ml. Tu sú väčšinou žienky,ktoré chcú práveže čo najväčšie prsia.Aj keď máš skoliózu chrbtice,tvoje nové prsia nebudú mať na ňu žiadny vplyv,neboj sa. A ku komu ideš na opku?

zajacik_006

adyka
vôbec nemaj strach,že budeš mať veľké prsia pri tvojej výške,ti ešte nebolo málo tých 350ml. Tu sú väčšinou žienky,ktoré chcú práveže čo najväčšie prsia.Aj keď máš skoliózu chrbtice,tvoje nové prsia nebudú mať na ňu žiadny vplyv,neboj sa. A ku komu ideš na opku?

adyka

ahojte babenky, ja mám termín na opku na 02.05. a mám hrozný strach. Dr. mi navrhol 300ml ale nakoniec sme sa dohodli na 350ml, teraz však začínam pochybovať, či nebudú priveľké (výška 184cm a váha 64kg) a či nebudú ťažké na moju chrbticu. Mám totiž skoliózu a bojím sa, či mi nebudú nové prsia príliž zaťažovať chrbát a ramená. Aké máte pocity po opke? Nie je tá nová záťaž nezvyčajná? Dá sa na to zvyknúť? Ďakujem pekne za odpovede :)