Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

lilabmw

no tak ja som rozhodnuta a aj na konzultacky som objednana k cervenovi.. o inom ani neuvazujem kedze chcem nos aj prsia naraz.. tak radsej pockam..:D ale tak viem ze idem k odbornikovi.. no tak ja by som asi tak trojky chcela..:D ale tak tazko sa mi pise...:D ake by som chcela..:D ukazat by som vedela hned.. ako vyskovo mam 172 cm.. vaha tak okolo 58..tak ktovie co mi z toho vynde..:D

cucik8881

lenpetra

aj ja ta rada vidim :-) ja mam opku 18. aprila a 325 gulate, tiez ma bude robit Hedera :-)) a mne rovno povedal ze mi da polytech-tak snad su dobre..
ked budem po budem ti referovat ake to tam bolo :-)

lilabmw

jaj baby strasne sa tesim idem zajtra kupit moju novu podprsenky na silikonky moje uz sa neviem dočkat.Zajtra obeham snad vsetko HM ,NY a vsetky co uvidim :-)

drndula

Leus,

Tak ha tiez kupujem 40 alebo 42 pidprsjy hlavne z new yorkera a Hm,gature 34: alr tiez fakt nechápem ako môže byť Rite dobrá Ska....pritom nemá malé kozy....;)))). Chápem a viem ze má rada malé podprsenky a plavky vrchny diel ale tak čo to S zakryje vsetko hnmmmm....;)))))

leus

gypsi 1
kde si kupila tu ruzovu podprdu?
baby
tak ja som si dnes kupila v NY plavky a podprda je L-ko, 42-44 velkost!tak Rita pozdravujem Ta ;) nechapem ako Tebe moze sediet S-ko :)

0705bubu

zuza265

ahoj prosim ta ako je to s tymi drenmi aj ja ich budem mat 3 dni vraj je to lepsie pre hojenie, nemali by byt take bolesti a ani podliatiny a stvrdnute potom dlho.. som zvedavaa