Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adyka

ahojte babenky, ja mám termín na opku na 02.05. a mám hrozný strach. Dr. mi navrhol 300ml ale nakoniec sme sa dohodli na 350ml, teraz však začínam pochybovať, či nebudú priveľké (výška 184cm a váha 64kg) a či nebudú ťažké na moju chrbticu. Mám totiž skoliózu a bojím sa, či mi nebudú nové prsia príliž zaťažovať chrbát a ramená. Aké máte pocity po opke? Nie je tá nová záťaž nezvyčajná? Dá sa na to zvyknúť? Ďakujem pekne za odpovede :)

adyka

ahojte babenky, ja mám termín na opku na 02.05. a mám hrozný strach. Dr. mi navrhol 300ml ale nakoniec sme sa dohodli na 350ml, teraz však začínam pochybovať, či nebudú priveľké (výška 184cm a váha 64kg) a či nebudú ťažké na moju chrbticu. Mám totiž skoliózu a bojím sa, či mi nebudú nové prsia príliž zaťažovať chrbát a ramená. Aké máte pocity po opke? Nie je tá nová záťaž nezvyčajná? Dá sa na to zvyknúť? Ďakujem pekne za odpovede :)

sarah237

Baby co mate uz dlhsie spravene prsia, myslim tak vyse roka, v com spavate? Myslim ci uplne bez podprsenky, ja som spavala doteraz v takych tielkach so vsitou podprsenkou, stale mam taky zly pocit,nechat prsia celkom bez podpory.. Ale asi je to blbost.

rita149

leus

tak ako tu npisala drndula, jaj ma rada male podprsky, nech mi zakrije bradavky a som spokojna. ale plavky som este teraz jak mam prsa nekupovala tak neviem ake mi budu dobre

inak podprsenkoe maiacky, dnes som bola v hm a maju kriklavo zelenu podprsku, total svietiacu :-))) skusala som ale udrzala som sa ,ale len preto lebo mam Vs objednanu kriklavo zelenu :-) chodte pozret , super su!!!

petra 001

menndy

ja idem na opku zajtra a mam rovnaku výšku aj váhu ako ty a dávam si gulate 400 ml tak potom uvidis že ako to vyzerá. len neviem aký mas ty zaklad

zuza265

drndula

nie je to lacnejšie, mala som do odporučené od jedného známeho, jeho ocino je doktor a sú z Ba, tak ako oni neriešili vzdialenosť ale vlastne dala som na nich :) ako som rada, že som sa tak rozhodla, nemôžem povedať ani jedno zlé slovo. A najprv som myslela, že bude veľa vydržať tu tri noci na klinike ale aj som rada, starajú sa neskutočne