Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Rita149

Musis pofotit ! Ja som vcera bola v HM zohanat nejaku kosticovu latkovu podprsenku, ale vsetky bOli vystuzene takze som odisla s prazdnymi rukami :(
A ake su reakcie okolia na novy dekolt? U mna si to zatial nikto nevsimol aj preto lebo ich dobre maskujem :)

rita149

dnes maju moje prsíčka 4 mesiace :-) dostali už aj krsny darček tieločko kriklavo zelene s vystrihom veeelmi velkym :-) a čipkou na chrbte, no kraasne :-)

arri

sarah237
v pondelok budem mat rok po a este stale väcsinou spavam v pooperacnej(v sportovej) podprde, sa mi s nou lepsie spi ;-)Ale kludne mozes spavat aj bez, nic sa nestane.

lilabmw

menndy

tazko povedat mozno ma gulate neviem lebo uz svoj zaklad ma take ze su trosku povisle tak mozno tym ostali tie prska take.Lebo velmi vela zalezi aj na tom ake mas prska svoje myslim tvarovo pre opkou.OPka ti uplne tvar nezmeni to vie Dr. len do urcitej miery ovplyvnit.

lilabmw

anett a menndy

Ja len laicky okom odhadujem ze ma anatomy a velkost cca 330ml ale uvidite co vam povie Dr.pri konzultacii.Ale na gulate to nevidim podla foto tie vyzeraju inak

menndy

anett101

no vsak to ..:D ja by som tieto hned brala ale tiez nemam ani potuchu aky tvar to je, aka velkost.. ale kazdopadne.. to zoberiem na konzultacky..:) mylsim ze to pomoze obom aby vedel aj on aku mam predstavu.:)

anett101

menndy

tak ten link co si tam dala tie su pkene take by som chcela aj ja a tiez neviem ci su to slzickove alebo gulate vyzeraju dost dobre

anett101

ahojte baby :)
tak na konzultaciu idem 11.4. teraz v stredu ku dr Gubovi operaciu by som chcela az na januar 2013 koli peniazkom musim este nasetrit nieco.Chcem sa opytat to predoperacne potom sa robi u vlastneho dochtora alebo oni mi to urobia tam?a este som sa chcela spytat ked sa chcem odmerat ake mam teraz mieri cez prsia tak ako?cez bradavky a pod prsama ?som rozmyslala aku mu poviem ze by som chcela teraz mam asi take 1tky male a take 3ky aby bolo aj nieco vidiet :) som dost vysoka mam 173cm a 54kg tak som zvedava co mi navrhne ideme tam aj s kamoskou spolu tiez si ide davat prsia...sledujem vase temy postupne vela info sa tu dozviem je to tu super fakt :)