Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Baby,
Prave mam za sebou nechutny zazitok. Odlepovanie tej pasky z pod prsiek. Aaaaaa,tolko skaredych slov som zo seba dostala,no fuj! Dufam,ze nabuduce to nebude take zle...

rita149

BABYmica09

ty mas krasne prska, ale este si malicko od opky oni este nesedia dobre v podprskach, teda mne nesedela hned dobre.Ale uz je to ok, ked zmaknu a usadia sa tak je to uz super.Ty budes mat C určite a asi aj D to bude, Ved ja mam mensi implantat a mam B aj C. b sa mi viacej paci lebo je taka mensia ta podprska ale zase bradavky mi trcia z nej :-)

BABYmica09

Rita149

Ani mne sa nepacia tie obrovske podprdy zakryvajuce cele prsia. Aj by som si objednala len neviem aku velkost ... Absolutne v tom este nemam jasno ... Neviem ci C ci D objednat

rita149

BABYmica09

juuuj veru objednaj z VS ja milujem ich vecicky.Ja som tiez objednavala za nejake 3 tyzdne to budem mat doma :-) chcem plavky etse ale neviem ciaslo, musim ist do obchodu nejake poslušat lebo leus a drndule sa nezda ze chcem S :-) ale ja mam rada male podprsky aj plavky, mne sa nepacia take podprsenky ze ten kosik je jak na hlavu velky a zakryje cele prso :-) ale kazdemu sa ine paci...

monny3

mahulienka
prosim ta aku velkost nosis podprsenky?mame rovnaku velkost implantatu ,ja mam problem si kupit podprdy skrz obvod ktory mam 70 dakujem.

BABYmica09

Rita149

nie este nenosim podprdy az o tyzden mozem,tak som bola popredu obhliadnut HM ale neuspesne :)objednam asi z VS lebo som vcera nasla v obchodoch len take babkovske s 105E a tak :D

rita149

lenpetra

naco to chces uživat??? to je zbytočné , uživaj Ascorutin tyžden pred opkou, ale to ti povie doktor určite, teda aspon od Mudr.Červeňa čo sme tak sme uživali tak.
je to zbytocne pchat do seba arnicu alebo Wobenzym a po opke vseliake silikonove pasky,naplaste , gély... od toto sa akurat tak jazvy rrozleju, davaj si repikove obklady to stači.Mne to zakaždym doktor aj sestrička prizvukovali aby som si nic ine nedavala ze je to zbytočne!!! ale vie že baby nepocuvnu a pchaju do seba aj na seba všetko co sa da :-)

rita149

BABYmica09

ano ano pofotim :-) ja mam take nevystuzene podprsky z Calvin Klein, oni maju vseliake take nevystuzene.Moje okolie neviem či si vsimnlo, kamarati vedia ze som bola na prsia tak ty uz vedia všetko o tom, im som to povedala lebo ked si dam vystrih tak je to fakt dost vidieť, nehovorila som to sama, len ked sa ma opytali tak som povedala e ano, par ludi vedelo aj pred opkou ze idem, tak ja uz nemusim nic vysvetlovat :-) a cudzi ma nezaujimaju :-)

ty si kolko po opke?už nosis normalne podprsky?

lenpetra

Baby otázka..

Kedy treba začať užívať arnicu montanu?
Už pred, alebo až po opke?
Aké máte skúsenosti?