Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Zuza,

Mne nejako uniklo že di išla na op do ciech...Fiha,si spokojna?vsetko ok?prečo di Sa tam vlastne rozhodla ísť?finančne Je to lacnejšie?

zuza265

0705bubu

ahoj, ja ich mám a v pohode, len si to nosím so sebou, vytieklo tam troška krvičky a určite to robí menší tlak a aj doktor povedal, že sa to potom lepšie hojí :) takže ja si myslím, že je to určite lepšie....

drndula

Menndy,

Ja som si gulate vypytsla,nastastie mi ich dr.mohol dať,bo pri nich máš plnsiu hornu časť čiže aj bez pidprsenky budeš mať xdvihnutr prsiA a to pri anatomoch ken s podprsenkou ked ich nadvihnes,bo u nich he plna dolná časť prsníka,Preto sa volajú kvapkovite,slzickove-robia prirodzeny tvar prsníka

drndula

Menndy,

Tak tú Je drviva väčšina bab ktoré majú anatomy,bo sa in páči prirodzený look pŕs,ale nájdeš aj baby ktoré sú za silikonovy look s gulatymi,zavilwi fi chceš,páči sa ti a čo chceš docieliť...a velkost,profil ti vsetko povie tvoj konzultant ku ktorému pôjdeš,on ti vyjde v ústrety aby ste dosiahli nejaký konsenzus a hlavne by di bola spokojna s výsledkom...niekomu aa páčia velie,niekto Je za nenapadbejsie menšie prska.

menndy

no ja momentalne nemam o tom moc ponatie.. a ked to nevidim.. tazko sa mi o tom rozhoduje..:D ale tak budem hladat nejake fotky.. a pozerat fora a hadam sa nieco dozviem co mi pomoze..:D

lilabmw

tak mne sa pacia proste gulate je to o tom co sa ti paci.Mne sa nepacia take uplne prirodzene prsia tak preto som volila gulate.A chcela som proste dve gulate bomby na hrudi :-)A myslim ze ked si nekojila a budes mat dobru symetriu a tak ,tak si myslim ze si v poho mozes udat co chces.Ja som prisla uz s tym ze chcem gulate aj ked ma isiel sprvu prehovarat na anatomy ale videl ze ja som rozhodnuta tak to potom vzdal.Vela som sa docital na forach o znackach profiloch a velkostiach :-)

menndy

no nie nie nekojila som este..:D tak a co sa tyka gulate alebo anatomy..:D tak ja osobne by som chcela gulate.. len neviem podla coho sa to presne vybera.. alebo to je na mne ake sa mne pacia? ok ok..:D ale tak neviem jak si zvyknem na bomby..:D ale pocuvnem rady.. a zoberiem tie vacsie..:D a ty si sa podla coho rozhodovala medzi anatomov a gulatymi?

lilabmw

menndy

A aky mas zaklad?a kojila si uz?Chces gulate ci anatomy?Dr.Cerven je super co baby tvrdia ale ja som u neho nebola tak nemozem povedat.On ti urcite dobre navrhne :-) hm ale ked ti da na vyber tak ber tie väčšie :-)lebo casom si na ne zvyknes a budu sa ti zdat male.Ja som rada ze som isla do väčšich ale tak ja uz na konzultacke som vedela co chcem a nastastie sa to tam zmestilo :-)