Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nina7

Leus

som rada, že aj Ty si ok. Ja spávam veselo na bruchu, ale na mäkkom madraci :-). Doktor mi povedal, že sa mám prestať pozorovať, vraj ho väčšie nemám, ale podľa mňa hej. Ale zdá sa mi, že sa mi to vyrovnáva, v čase menštruácie je to viditeľnejšie...

leus

nina 7
tak je super ,ze je vsetko OK, mozes byt kludna, ja dobre , dnes som lezala v solarku na bruchu na tej tvrdej podlozke :) a vsetko ok, nebolo mi to uz take neprijemne :) a doki Ti co povedal ,ze preco mas to prso vacsie, este splasne?

nina7

leus

Ahoj, kontrola dopadla ok. Som veľmi rada, doktor ma ukľudnil. Vraj rekonvalescencia po modelácii (a zároveň zväčšení) je oveľa dlhšia. A vzhľadom na to nakrvácanie po 10 dni je vraj normálne, že to jedno je bolestivejšie. Vraj to chce ešte čas. V období menštruácie to vraj prirodzene cítim viac. O dva mesiace sa mám ukázať znovu. Ty ako sa máš?

gabuliacik

Drndula
Dakujem,s tym olejom by ma nenapadlo... Super lebo kusok lepkaveno mi ostalo na krajicku. Uz to rozdychavam,ale myslela som,ze si hadam aj maso vytiahnem... Ble. Ale pomalicky to slo...

drndula

Gabuliacik,

Vo vode to fakt lepšie ide dolu,nebola si jediná čo si vypustila zopár steklivych slovicok..;)
Ak ti ostane na koži,odstránisvto ľahko olejmi..na vatovy tampon,krasne to ide dolu;)