Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

drndula rita

no ked som vstupila do toho velkeho Hm som nevedela ktoru mam skor brat akurat ze mi boli vsetky male a z vela ani Dčko nemali takze som mala smolu.Ale dve Cčka mi boli dobre co sa mi aj pacili chvalabohu a dve mam Dčka som nečakala že až taky problem s tou velkostou mat budem.Same Bčka a tak vystuzene ze konec...ale take väčšie ze skoro nic :-) ale tak chcela som mat cecule tak ich mam :-) a stavim sa ze za 2 tyzdne pojdem dalsiu podprdu kupit ciernu som nekupila :-)

nina7

...ja súhlasím s Ritou, je to každého osobná vec. Ja som bola príliš iniciatívna a neoplatilo sa. Myslím, že zdravý organizmus sa s tým vysporiada...

lenpetra

bimbi

Ďakujem za názor :) Dávkovanie mám naštudované, len som nevedela, či je lepšie začať ešte pred alebo až po opke.. čítala som totiž viacero názorov..

Tiež si ale myslím, že homeopatikami nič nepokazíme a ak mi majú čo i len trošku pomôcť, rada si ich zaobstarám. Idem na opku až 30.4., ale už začínam sondovať, čo všetko so sebou do kliniky.

bimbi

Nina
Ja som wobenzin zacala brat az tyzden po opke ako mi Xantipa poradila :) a neublizil mi, ale ani nepomohol a hlavne uzit take kvantum tabliet 3x denne som brala po 5 tb.a pisali na nete ze ideal je 2 hod po jedle a hodinu pred..no brrr sa mi to nechcelo,ale arnica je podla mna super
Inak moje prska dnes oslavuju 5 tyzdnov a su super,pacia sa mi cim dalej viac!!! Vsetky babulky co sa chystate smelo do tohooo!

rita149

lilabmw

vitaj :-)))

bimbi

nemam skusensoti ano z arnicou. ani z wobenzimom,ale dobre si pamatam ako mi sestricka hovorila aby som ho nebrala lebo baby od tho krvacaju velmi.
ja osobne by som nebrla ani jedno ani druhe, anco do seba tlacit neco, neviem to je len moj nazor tak isto ako aj tie naplaste ja by som si to nedla nikdy,men Doktor povedal nedavaj si to aj sestricka a kedze ja tomu nerozumiem a nemam skusenosti tak pocuvam ich!ale je to kazdej vec to mi je jasne...

nina7

leus

základ je, aby sme sa fakt prestali pozorovať a vymenili zlé zrkadlá :-). mne už tá asymetria ani nevadí, len budem rada, keď ma to konečne prestane bolieť.

baby

rada by som sa vyjadrila k wobenzymu. z vlastnej skúsenosti ho určite neodporúčam. prečítajte si leták, čo spôsobuje. ja som si ho bohužiaľ prečítala až keď mi 10 deň nakrvácal prsník. :-((( Začnite užívať naskôr 14 deň po, ak na tom trváte...

bimbi

Lenpetra
Ja musim Rite tentoraz oponovat, ta Arnica je vyborna,sama som odskusala. Wobenzin som brala a tam som ucinok necitila,ale uz den po nasadeni arnici som citila ulavu,aj bolesti aj v odpuchani..a nie je to ziadna chemia,homeopatikami nic nepokazis..ja som to zacala brat neskoro,ale ma sa hned po opke,najprv kazdu hodinu,ale neviem davkovanie..neskor 3xdenne 5 granul..vygoogli si davkovanie..