Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

Monny 3 teraz nosim podprsienky 75 D alebo DD, zalezi v ktorom obchode kupujem. Ako si spokojna s velkostou? Mas foto v galerke ? Mrknem :)))

petra 001

dobre ranko,

hlasim sa z druheho brehu:)) prave som prisla domov a som happy,ze uz to mam za sebou,hoci bolest je to dost neprijemna,ale co uz,za krasu sa plati,ze:))

Barbarella

menndy

no zrejme tam majú tak plno, preto až ten január :-(
riskantné zrejme nie, operácia by mala trvať 1 hodinu, max. 2, a vzhľadom na cenu narkózy, ktorá je tam 330 Eur, je to lacnejšie (inak by som si platila narkózu dvakrát)
a vraj nos po operácii vôbec nebolí, tak aj preto naraz s prsiami...

lucy009

Bimbi
ja som tiez brala Arnicu po opke a musim povedat je to zazracna vec, ziadne modriny a bolest ustupila pomerne rychlo, z vlastnej skusenosti mozem povedat ze na 100% urychluje proces hojenia. Tiez som nemala v plane nic brat ani ziadne kraviny na jazvy si davat, ale Arniku mi poradil moj muz resp.ma k nej donutil :)), nakolko on bol profesionalny sportovec a castokrat mal zranenia a modriny a pokazde bral arnicu a naozaj to funguje a je to prirodne:).
Na Wobenzim ani niesu dobre ohlasy a dr.Cer.ho zasadne neodporuca a na jazvy suhlasim s Ritou,nic nedavat,nelepit, nechat ich napokoji:).

rita149

lilabmw

oni sa este zmenia za mesiac, budu lepsie sediet podprsky
ja som 4 mesiace po a tiez mi stoja stale bradavky :-)

lilabmw

no sak to ano lenze je mi to trapne skoro stale mi stoja bradavky :-D aj v posilke sa na mna kazdy kuka :-) ale cez leto mi to asi bude jedno ked bude teplo.Tak ja som len s nakupovanim zacala ale este si pockam mesiac kym ich budem moct nosit takze to len do zalohy :-)

rita149

lilabmw

len kupuj!!! ja ich uz račej ani nepocitam :-) nehc je leto a budem chodit bez nich a nebudem ziadne nakupovat(možno) :-)))

rita149

nina7

prestne aj ja to hovorim je to kazdeho vec ci bude neco uzivat alebo nie.Ja osobne by som nic nebrala,aj ked je to homeopatikoum, ved homeopatika nie su ovocie alebo zelenia ze je to zdrave! No ale ved nech kazdy skusi a uvidi...

bimbi

preste tak, aj mne to sestricka hovrila uz viacej krat aby som si nic na jazvy nedavala aj doktor to povedal uz viac krat, ale baby nepocuvaju a lepia tie silikonove naplaste alebo tycinky.Nedavaj si to zatial!
podprsky ja tiez milujem hlavne farebne kriklave :-) chod do Hm pozriet tu kriklavo zelenu, ma odopinatelen ramienka je cipkova , trosku vystuzena ale ne moc.Ja by som ju kupila ale mam objednanu z VS a nechcem to prehanat , ve kriklavo ruzove mam 3 :-))) nechcem tak z kazdou fabou dopadnut :-)
prska mas uzasne!!!

bimbi

Rita
S tymi naplastami a mastickami na jazvy s tebou suhlasim,ja si ich lepim paskou ako mi doki kazal.. a sestricka tiez hovorila ze roztahuju jazvy.. Hlavne ze mam prosil silikonovu tycinku za 35€ kupenu , som bola moc aktivna dopredu :D... A si velka inspiracia pre mna s tymi podrdami,pojdem pozret tu kriklosku zelenu..