Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ZUZA

6 den som spala uz na boku lahko.A odvtedy vlastne stale.A po 2 tyzdnoch uz spim aj na bruchu tak zlahka takze v pohode.To ta pusti samo neboj kedy budes moct spat na boku.Ale tak po tyzdni uz by sa mohlo dat.Ale zalezi aj na Dr. niektori pacientkam nedoporucuju spat na bruchu alebo boku aj 2 mesiace tak neviem.Mne povedal ze telo ma same pusti a tak aj bolo.

mahulienka

Lilabmw no niesu ezte uplne makke hlavne spodok prs mam tvrdy a na lavom necitlivy. Pozerala som tvoje fotky krasne prsia a tiez spodne pradlo :))

zuza265

ešte som zabudla, viem, že ste to tu už všetky písali, ale zle sa mi to hladá, som tu cez mobil, ako dlho ste spávali iba čisto na chrbte alebo aspon ako sa odporúča? viem, že to príde samo ale chcem vedieť asi v akom čase :)))

lilabmw

mahulienka takze super uz skoro 2 mesiace a mas ich uz mäkke?Ja som 3 tyzdne a uz mi mäkknu pomaly ale ešte to neni ono.Musim si počkat ešte :-) ale inak krasne prsicka musim pochvalit :-D

zuza265

lilabmw
ja nemám ten pocit so stehmi, dávali mi to cez bradavku a mám pocit, že tam sa mi to ani nemá ako rozísť... ale ten tlak to je strašne hnusné, ale priznám sa každým dnom je menší

lilabmw

ZUZA 265 no tak ako kto ja som to mala viac ako neprijemne ten tlak az take hrozne palenie a mala som pocit ze sa mi trhaju stehy.A tlak presiel po tyzdni tusim ale uz si nepamätam presne mozno aj skor.

zuza265

aj ja som už od včera doma, huráááá. Myslela som, že cesta bude zlá, ale pohoda. Fakt je to každý dnom lepšie a lepšie :)

Baby za ako dlho ste prestali cítiť ten tlak pri vstávaní z postele? ako nie žeby to bolo neznesitelné, ale trošku nepríjemné to je