Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

lilabmw

presten aj ja epsie mi je v C, ale mne sa pacia male kosiky :-)
ty si kratko po opke , ked ti zmaknu tak uvidis bude to uplne inak sediet, lepsie ti budu tie C si myslim
ja si pamatam ked som ja bola kratko po opke to nijak poriadne nesedelo v tej podprske.
napr, sisente ma 370ml a su na pohlad vacie ako tovje,preto sa mi to nezda ze D potrebujes.ale uvidis po case ake ti budu najlepsie.

lilabmw

rita149

a mas pravdu do vystrihu su lepšie menšie tie aj lepsie vyzeraju preto som si aj dve Cč ka kupila na pekny dekolt ale pohodlnejsie sa citim vo väčšej.V menšej podprde je jasne ze su krajsie :-)

lilabmw

rita 149 a dam ich akoze rukou k sebe ale v podprde este nie sak ja som len 3 tyzdne po takze este mi len zacinaju mäkknut, k sebe ich dam si myslim ze po tych 6 tyzdnoch mozno.A nie su velikanske take akurat by som povedala k mojej postave ale male urcite nie.Som spokojna s velkostou.

lilabmw

rita 149 tak vies jak fotky aj dost skresluju v skutocnosti su väčšie.Som si skusala asi 8 podprd Cčka všetky malé celé prso vonku.Jedine normalna nevystuzena je mi Cčko ako tak dobre.A vystuzena Cčko mi je ledva a to musi byt taky trošku váčši ten košik ako obvykle.Som sama bola prekvapena.Som vliezla prvy krat do kabinky len s Cčkami a potom že no tak nato možem zabudnut ked som ich poskusala.Ale malo z nich zase mali Dčko tak som bola trochu sklamana:-(

rita149

lilabmw

davova psychoza na podprsky vidím ze funguje :-) prsa este nedas uplne k sebe ze?inak ja by som ani nepovedala ze potrebujes D ,nevyzeraju vobec velke tvoje prsia.Mala si poskusat C podprsky.Ja tiez mam racej mensie :-)

petra 001

lilabmw

bola som v ke portamed,musim pochvalit,uplne super doktor,sestricku som mala celu noc len pre seba,vsetko super.dnes mi este vyberal dreny,juuj to bola ina bolest.neviem preco tu v galerke nema ziadna kocka prska od dr.Juraseka,ved to tam fici vo velkom.alebo mozno len nechodia tuto:)videla som ich len trosicku,ked mi vyberal dreny a uplne som mu zabudla povedat,nech masfoti,nech vidim co mi to vyrastlo na hrudi:D boze,take su tvrde a velkost taka ok,niesu nejake velke,takze spoko.modrinka ziadna a aj bolest pomaly ustupuje.nespala som celu noc,vobec som nemohla,ale ved sa este naspim:)ani mi nebolo zle,len trosku slaba som bola ked som vstavala,ale teraz uz ok,sa promenadujem po dome,vsetky prace ma obisli haha

lilabmw

mahulienka

dakujem pekne :-) včera som bola nakupit svoje prvé spodne pradlo :-) a nemaš problem s velkostou?Lebo všade mali max Cčko s tych krajsich podprseniek.Niektore dam aj Cčko ked chcem ich mate take vytrčene uplne ale viac Dčko ale z tých väčšich uz moc pekne niesu.A no že niektorym babam aj 4 mesiace mäkkli takze musime si proste počkat ale mne pomahaju tie masaze mam pocit .