Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

zuelko

tak ty mas oprti lilabmw ceciska , prepac za vyraz le je to tak, tvoje su velke.mas ich krasne!Ja som tiez pisala ze sa mi nezda ze nosi d podprsky a prsia sa mi nezdaju velke.
pritom ja mam 300 a tiez nosim aj C.

drndula

Baby,

Aj tak myslím ze fotky vedia riadne skreslit,naživo tie prska inak ukážu...navyše závisi od strihu,od vypchatia podrdy..ha mam Tescovu ako prvé dve po opke 75 D,niektoré 75c napr.z Espritu,ale tovje len taktak,Mam aj 80c z NY,ta he Vystuzena,a viem že aj 70 E by som zniesla,pod prsiami mam 71 cm,len de problém túto velkost zohnať...

Inak,všimli ste si,jed sme prsiA nemali,boli k dispozícii podprsenky väčších rozmerov ktoré sme vsak kupit nemohli,nebolo čo do nich..teraz naopak,opačný problém,máme prsiA ktoré sa priam tešia a pýtajú do nejakých pidprsenuek a sú len malé čísla,najväčšie C košíky,z ktorých Neviem sice ako vám,mne trčia bradavky...aaaaaa,ostáva nám jediné,chodiť naostro...;))))

wauka

drndula

budem mat presne jak lilabmw myslim na parametre,,len mame asi iny zaklad,,,,400ml, vysoky profil gulate implantáty

drndula

Wauka,

Ty máš tuším 400 navrhnuté že?či 450? Či nemáš gulate,aké anatomy 445?...Mam tom misung už,kopec he vás..;)

wauka

zuleko

no ale ked si vsimnes aj ostatne maju tak,,,,pred niekolkymi dnami som kukala fotky tiez a tam jedna s 300ml mala take cecky jak keby mala 450ml takze ja som strasne zvedava JA ake budem mat ach..

Zuleko

wauka
Áno mala som väčší základ,práve preto nechápem že máme skoro rovnake imploše a a ja mám po Op aj väčšie prsia a ona nosí D a ja C sranda:-))

wauka

zuleko

inak fakt kolko dievcat maju rovnake implose a uplne ine prsia, inak to vyzera dokonca aj mensie,,,fakt ty mas ovela vacsie,,ale tak mala si vacsí zaklad ako lila nie?

Zuleko

Lilabmw
Ja tomu už fakt nerozumiem,pozerám na tie tvoje prsia a zdajú sa mi od mojich o dosť menšie,a ja pri tom nosím všetky podprsenky C,tak ja už tomu fakt nerozumiem..koľko máš obvod cez prsia?

bimbi

Petra 001
Blahozelam k novym prsickam a skore zahojenie :) ake mas implose, velkost?
Zuza 265
Ja som zacala spavat na boku az po mesiaci,skor sa mi nedalo,mala som pocit ze mi to prso odpadne:) takze obdiv babam ktore mozu uz po tyzdni,je to strasne individualne,ale po mesiaci som si tak zvykla spat na chrbte, ze sa v spanku casto dam nachrbat ani neviem ako..